Csak pozitívan a karantén idején is

Sok verseny lemondásra, elhalasztásra került, de voltak versenyek, melyeket "virtuálisra" varázsoltak a versenyszervezők. Mit is jelent ez igazából? A táv teljesítése volt a fontos, a vírus ideje alatt született rendeletek figyelembevételével. Bárhol futhattad, tekerhetted a meghatározott távot. És milyen jó, hiszen így nem volt lustálkodás, nem estünk ki a napi sportolásból, készülésből.  Ezt segítette még a rengeteg jobbnál jobb online edzés. És amit köszönhetek többek között ezeknek a versenyeknek: az 818 km teljesítése futva, bringázva, 16 versenyen. Ezek mögött természetesen jótékonykodás is áll, melyek külön motiválnak.  A vírus csillapodásával, pedig az online edzéseket felváltotta a helyszíni edzés, újra találkozhattunk csapattársainkkal. Csak azt tudom mindenkinek javasolni, hogy zsúfolja bele a mindennapjaiba az sportot, hiszen rengeteg jótékony hatása van. Ha ehhez pedig jótékonykodás is társul, nemcsak a testet tartja aktívan, de a lelket is melengeti. Köszönöm a lehetőséget!

More blog posts

Extreme Trail Stadionverseny

07.04-én a Nyíregyházi Városi Stadionversenyen küzdhettünk végig 4+km-t, 36 akadályt és a nem teljesített, vagy hibásan teljesített akadályoknál bűntetőket. Ismét nem csalódtunk a szervezők munkájában, hiszen szuper hangulatot, leleményes, kihívásokkal teli pályát varázsoltak nekünk. Szuper volt a Kis Hajcsárommal megtapasztalni újra az erőnket és kitartásunkat ?. Köszönöm a ...

Brutálfutás 9.0

A keményebb versenyek között, néha jó végigélni egy-egy bulis futamot is ?, amilyen a Brutálfutás is volt. Ez már a kilencedik alkalom, hogy részt lehet venni a nyáregyházi motocross pályán egy kis malackodáson. Szuper szervezéssel, szuper hangulattal 7 km-t és 35 akadályt lehet végig csúszni, kúszni, mászni, futni, sarazni. Köszönöm a lehetőséget! 

Győzzük le együtt a Koronavírust!

Versenyek voltak, vannak és lesznek, tehát futni kell tovább. És, ha mindezt egy jó ügy érdekében tesszük, akkor ebben a karanténos időszakban biztos, hogy nem is lesz megállás ?.Köszönöm ezt a szép motivációt Magyar Futósport Egyesület!