32 km hosszú gyöngysor

Augusztu 15-én 5:30-kor elindultunk edzeni a Nagytarcsai Kocogók csapatából 4-en. Az első 4 km szokás szerint nagyon nehezen ment, nem is éreztem úgy, hogy menni fog a két 16 km-es kör.  Az első kör után frissítettünk egy falusi kútnál, úgy éreztem, ha nem is gyors tempóban, de tudom folytatni a futást. Igazából nem volt holtapontom a 30 km alatt. A végeredmény egy szép "gyüngysor" lett a térképen!  Nagyon örültem, hogy meg tudtam csinálni!

More blog posts

Spar Maraton

Megfutottam ezt a híres távot, a 42,196 km-t! 4 óra 18 perc 22 sec alatt. Köszönöm az élménykülítménynek a drukkolást! Jól esett, segített, töltött! A Bátor Táborosoknak jó munkát kívánok! 

Házi Maraton!

Az utolsó hosszú távú edzésnek indult, 35 km volt a terv. Aztán addig köröztünk a dombokon, hogy 38,5 km-nél tartottam az utcánkban, hát  3,5 km-ert cak nem hagyok ott!! Így meglett életem első maratonja - "házi" körülmények között! 

Hard Dog Race

Lett nekem egy évvel ezelőtt egy új szenvedélyem, a kutyás akadályverseny! Szeptember 18-án, Vácdukán, gyönyörű időben, profi szervezéssel, változatos terepen futottunk Bodrival, a kölcsön kutyámmal. Délután még rátettünk erre a versenyre egy félmaratont!!