Velencei-tó pipa!

Még tavasszal beneveztem a Happy Hippie futóversenyre, a Velencei-tó körre. Egy kedves nagytarcsai futótársammal gyürköztünk neki a távnak. Két dolgot akartam megtapasztalni: az aszfaltot és a meleget. Mindkettőt sikerült!  Az első 15 km nagyon jól ment, aztán úgy éreztem, jobb ha lassítok, jobban tudom tartani a pilzust és a légzést. Útközben találtunk utcai csapot, ahol negyon jól esett lehűsíteni magunkat, így gyürköztünk neki az utolsó 10 km-nek. A vádlimban volt némi fáradság, a többi  testrészem rendben volt. Emlékszam biciglizni se volt olyan hű de egyszerű annó.... hát most körbefutottam! 

More blog posts

Spar Maraton

Megfutottam ezt a híres távot, a 42,196 km-t! 4 óra 18 perc 22 sec alatt. Köszönöm az élménykülítménynek a drukkolást! Jól esett, segített, töltött! A Bátor Táborosoknak jó munkát kívánok! 

Házi Maraton!

Az utolsó hosszú távú edzésnek indult, 35 km volt a terv. Aztán addig köröztünk a dombokon, hogy 38,5 km-nél tartottam az utcánkban, hát  3,5 km-ert cak nem hagyok ott!! Így meglett életem első maratonja - "házi" körülmények között! 

Hard Dog Race

Lett nekem egy évvel ezelőtt egy új szenvedélyem, a kutyás akadályverseny! Szeptember 18-án, Vácdukán, gyönyörű időben, profi szervezéssel, változatos terepen futottunk Bodrival, a kölcsön kutyámmal. Délután még rátettünk erre a versenyre egy félmaratont!!