Virtuális verseny 30 km

A hétvégén együtt edzettünk a helyi futó közösség pár tagjával a maratonra. 30 km volt a következő próbatétel. Reggel 6 kor indultunk neki a távnak, kellemes volt az idő, láttunk többször őzikéket, jókat beszélgettünk. 8 után már elindúlt a meleg. A 24. km-tól kikerültem a komfort zónámból, így mentem tovább.  Több hónapja beneveztem egy virtuális versenyre 30km-rel, így az teljesítve! Este még futtotam 12 km-t, hogy érezzem a lábamban összesen mennyi a 42 km.  Hát jó érzés!

More blog posts

Spar Maraton

Megfutottam ezt a híres távot, a 42,196 km-t! 4 óra 18 perc 22 sec alatt. Köszönöm az élménykülítménynek a drukkolást! Jól esett, segített, töltött! A Bátor Táborosoknak jó munkát kívánok! 

Házi Maraton!

Az utolsó hosszú távú edzésnek indult, 35 km volt a terv. Aztán addig köröztünk a dombokon, hogy 38,5 km-nél tartottam az utcánkban, hát  3,5 km-ert cak nem hagyok ott!! Így meglett életem első maratonja - "házi" körülmények között! 

Hard Dog Race

Lett nekem egy évvel ezelőtt egy új szenvedélyem, a kutyás akadályverseny! Szeptember 18-án, Vácdukán, gyönyörű időben, profi szervezéssel, változatos terepen futottunk Bodrival, a kölcsön kutyámmal. Délután még rátettünk erre a versenyre egy félmaratont!!