Jantner Anita Blog posts

Hétvégi 38-as

Eddig igen kevés szó esett a felkészülésről és ez nem véletlen. A hónapban kicsit elfutott mellettem az idő és két külföldi város, így többet láttam repteret, mint rekortánt, padot vagy aszfaltot, de ez nem mehet így tovább!
Természetesen a fokozatosság híve vagyok, így hogyan is kezdhetne az ember visszarázkódni az életbe, mint egy szép kis gyaloglással, amit szeretett gimnáziumának terepnyűvő szakosztálya szervez Ráckevei Gyalogjáró címmel.
Az idő nem kedvezett a rendezvénynek, de ,,Kemények vagyunk!” felkiáltással csak elrajtoltunk 7:25-kor a 38 km-es távon egészen a következő 200 méterig, ahol betértünk némi elemózsiáért. 🙂
8 pecsét volt a cél, de mi remekül teljesítettünk 9-et a szigetújfalusi vendéglátóipari egységnek köszönhetően.
Lórév környékén ugyan kicsit már megkopott a lendület (26 km), de megérkezett Dani biciklivel keresztül a szántáson egy hátizsáknyi folyékony és szilárd kenyérrel, amely új erővel látta el kicsiny csapatunkat.
Innentől elszabadult az őrület és haraptuk a kilométereket, elrepült gyorsan az idő. A hideg és a szél elég sokat kivett azért belőlem, jól esett a túra végén a meleg tea és a kitűző, emléklap az ebédlőben.
Köszönjük a szervezést, a felvetést Borisznak, hogy induljunk a hosszú távon és a remek társaságot Daninak és Lacinak! 🙂

A nap tanulságai:

  • kényelmes cipőben jó túrázni (is) 😉
  • falun mindenkit érdekel miért gyalogolsz ennyit és hova
  • a pókok még alszanak (nagy szerencsémre)
  • kerékpárral nem tanácsos szántóföldön keresztül menni, sem tekerve, sem a nyakadba véve, bár nagyon vicces
  • ha beülsz valahova kortyolgatni egyet ne lepődj meg, ha elveszettnek nyilvánítanak majd hívogatják telefonon azt az embert, aki ezt nem hallja meg
  • neked jut a legtöbb zsíros kenyér és tea, ha nem a csúcsforgalomban érsz be

Innentől pedig felpörögnek az események, kezdődik a versenyszezon és az edzések!
Ha szeretnél támogatni a legbátrabb gyerekeket, akkor még most sem késő, csatlakozz hozzánk, olvass, kommentálj, lájkolj, ossz meg és légy büszke, hogy egy jó cél mellett állsz!
Már 32-en vagyunk, lehetsz TE is a következő! ITT olvashatsz róla többet.

1-52-93-3

Jantner Anita

33rd Wizz Air Budapest Half Marathon
Individual half marathon
Donate now!