Jantner Anita Blog posts

Lassan vége

Lassan vége, szinte még hihetetlen.
Eltelt 9 hónap, mintha egy szempillantás lett volna.
Nagyon sok minden történt eközben, rengetegen követtétek a bejegyzéseimet, a képeimet, támogattatok és nem csak adományban, hanem szóban, tettekben is.
Az utolsó pár napra kis összefoglalókkal szeretnék jelentkezni. Úgy gondolom muszáj bemutatnom nektek is néhány olyan támogatómat, akik többet tettek azért, hogy a kampány sikeres lehessen, mint én. Motiváltak, segítettek és nem utolsó sorban olyan dolgokat tettek meg a célom eléréséhez, hogy minél több gyerkőc táborozhasson, amelyet elképzelni sem tudtam januárban!
Először is hatalmas köszönettel tartozom annak a személynek, akinek a támogatása láttán majdnem szívrohamot kaptam! Őszintén mondom azt hittem, hogy valamit elütött a rendszerben és megkárosítottam egy kisebb állam éves bevételével. 🙂 😉
Miután felhívtam telefonon biztosított róla, hogy ez nem tévedés, hogy jó, amit csinálok és mellettem van. Ezt követően volt szerencsém vele menni egy versenyen (a félreértések elkerülések érdekében neki ez a 2. köre volt, nekem az első….)
Most lehet, hogy meg fog ölni, amiért kirakom ezt a képet, de KÖSZÖNÖM! Köszönöm, amikor azt mondtad, hogy ne legyek kiakadva, csak fussak és segítsek! 🙂

IMG_3947

Jantner Anita

33rd Wizz Air Budapest Half Marathon
Individual half marathon
Donate now!