Jantner Anita Blog posts

Szavak nélkül

Amikor annyi mindent mondanál, de csak hallgatsz,
amikor annyi mindent mondanál, de nincsenek azok a szavak,
amik ki tudnák fejezni az érzéseket.
Sokszor történik ilyen. Törések, mélypontok és nagy magasságok. Amikor a lelkünk szárnyal vagy a mélységben tipródik és nem tudja mitévő legyen.
Egyik helyzetben sem.
Amikor nem használ semmi a fájdalomra, amikor nem tudod elmondani elég érzékletesen az örömöd.
Ilyenkor érezni igazán az életet. A fájdalmakkal és a gyönyörökkel együtt.
Amikor három évvel ezelőtt meghasadt bennem valami azt hittem soha nem fogok tudni többé már boldog lenni, nem éreztem egy ideig semmit, csak a törést. Edzettem, edzettem majdnem minden nap, mert ott nem kell gondolkozni, ott ha fáj is, csak az izomláz marad belőle, semmi maradandó, semmi kín.
Aztán jöttek jobb dolgok, a felhők elkezdtek oszladozni, de minden évben emlékeztetve lettem rá, hogy valamit tenni kell. Valamit tenni kell, hogy mások is észrevegyék, akik nem érintettek, akik nem vesztettek el még senkit, hogy fontos erre az útra lépni.
Most, amikor már több, mint egy hete frissítem folyamatosan a blogot és még mindig az a szám lebeg a szemem előtt, ami több, mint 100, még mindig nem tudom egészen elhinni.
Megcsináltátok.
Reményt és hitet adtatok azoknak az embereknek, akik tudják, hogy a Bátor Tábor ad. Ad a családoknak, a gyerekeknek és azoknak, akik elvesztették életük egy darabját.
Idén szeptember 9-én futom az első hivatalos félmaratonom, éppen  a harmadik évfordulóján az életem megváltozásának.
Köszönöm mindenkinek, aki örökbe fogadta eddig is egy-egy kilométerem és remélem a következő hetekben is követni fogtok!
Együtt, a Bátrakért!

any-obstacle

Jantner Anita

33rd Wizz Air Budapest Half Marathon
Individual half marathon
Donate now!