Mára ezer alatt….

Mintha szállnék, eddig töretlen a szándék és megteszek mindent ezután is érte hogy majd a célomat elérve, az adomány összege is a megcélzottat is elérje.

Jövőre 1.200 km marad Bora Boráig…

Idén 2.000 kilométert már sikerült teljesíteni a képzeletbeli célom felé haladva. B.U.É.K. mindenkinek.........

Mindenkinek……

Köszönöm a támogatásotokat, és jókívánságom mindenkinek. Legyen áldott és békés a Karácsony, a konyhából csiklandós illat szálljon, fenyőfáról csillagszóró szikra hulljon, hogy a jókedvünk soha el ne múljon, hasznos ajándékára mindenki rátaláljon, jövőre is teljesüljön majd minden álom

élménykülönítmény csoport a Garmin Connecten

Szeretném felhívni a Garmint használó élménykülönítményesek figyelmét hogy a Connecten található egy ilyen nevű csoport, de eddig még nincs sok tagja, pedig ez is egy jó lehetőség lehetne.

Köszönöm……..

Részemről mind azoknak illik a hála, akik idejükből néhány percet rá szánva, megnézték ezen a honlapon hogy mit is csinálok, ezért most nekik is Kellemes Ünnepeket és Boldog Újévet kívánok.

Bora Boráig 1.600 km maradt

Két hónap alatt már lebattyogtam a felét a 3.200-ből.

Tízfokozó táv teljesítve

Ma délután lefutottam a tízfokozóban vállalt 10.420 méterem, kipipálva.

Would be, I’m a walking robot?

Csak semmi extra, és semmi ultra, mindössze fél maratonnyi mocorgás, de azt következetesen és naponta, sétáimat olykor a kocogás váltja, és ritkán az emeleteket lihegve mászva, mára már sikerül néha rövid távokat is futni, a kedvemet ezért sem szegheti semmi, és ha beteg nem leszek, Bora boráig már elvisz csupán a két évnyi lendület.

3.200 kilométerre csak Bora bora…

Sziasztok, talán minden kezdet nehéz, írok most egy pár sort ide ezért, jól tudom hogy a nagy célok mindig csak apró részekből állnak, ezért a kezdésemről ez lenyomata lesz a mának.