Fut-Árok az első "tesztverseny"

A tervezettnél ugyan kicsit gyengébb idővel, de azért különösebb gond nélkül teljesítve az első "teszt" versenynek kinevezett jászárokszállási 6,6 km-es megmérettetés! Zsombor is szépen végig nyomta a saját 3,3 kilométerét, egyelőre elég szimpatikus neki az atlétika! :) (Ja, este még a néhány napja elkezdett fekvőtámasz "kihívást" is teljesítenem kellett vele! :( )Zsófit pedig nem lehetett lebeszélni arról, hogy a zsebpénzéből adakozzon apukája lila pólójára... :) Délelőttre szurkolói táblával is készült, meg egy kis szerencs hozó lóherével is meglepett!Ezek után azt hiszem már nincs megállás!

More blog posts

Haladunk…

Köszönöm szépen a támogatásokat! Szépen gyarapodunk, de továbbra is szükségem van a támogatásotokra, hiszen még nincs meg a kitűzött cél...Cserébe én is haladok tegnap este ismét a futó pályán voltam, s rekord távot teljesítettem, biztató idővel! :) Mellesleg ez volt Zsomborkám második atlétika edzése, szóval Ő is belekezdett valami újba! Ügyeskedik.Zsófi pedig már 4. ...

200km

Egy kis újdonságot csempésztem ma a terepfutó edzéseimbe, bementem a futópályára! :) Szerencsére beigazolódott, hogy a sík terep mégiscsak kellemesebb, mint s dimbes-dombos! :) Elég jó távot, elég jó idővel mentem!  Ráadásul ma teljesítettem a 200. kilométeremet!!! Jó kis nap ez! :)  Megyünk tovább! 

Megindultunk…

Köszi-köszi!  Tegnap kicsit aktívabban kezdtem beavatni ismerőseimet a vállalt projektbe, s szépen gyarapodott is a támogatások összege! :) Köszönöm!  Este pedig érkezem egy felkészülés újabb komoly mérföldkövével!  Előtte azonban van még egy munka megbeszélés is, mert hát éppen a szokásos nyár végi informatika tanár "keringő"-nél járunk!  Szép napot!