Hatalmas élmény volt...

Hát lezajlott a Vivicitta; hatalmas élmény volt, és nagyon megtisztelő a lila pólóban futni :) A szurkoló csapat pedig elképesztő volt, majdnem elbőgtem magam.. 1 óra 2 perc körül futottam, ami nekem jó eredmény, elégedett vagyok, tökéletes idő volt, nem hiányzott futás közben a napsütés :) Nehéz volt ma visszazökkenni a hétköznapokba :) Nagy köszönet mindenkinek!  

More blog posts

Sorsolás és utolsó hét :)

Megvan a játékom nyertese :) Sok szeretettel gratulálok, remélem így én is tudok egy kis örömöt okozni! Már egy hét sincs a versenyig, a héten is edzek rendesen :) Köszönöm szépen az eddigi támogatásokat, akinek még van lehetősége a hátralévő időben, nagyon örülnék neki. A legkisebb összeg is nagyon sokat segít, és igazán fantasztikus ügyet támogat!

Közeleg az idő – és egy kis játék

Nagyon köszönöm az újabb támogatásokat is!!! Készülök, ma is edzettem, ez már a nyújtás a végén :) Ja, és a kezdetektől vasárnap délig támogatók között vasárnap este sorsolok egy ajándék fülbevalót Swarovski szívecskékkel a nyertes által választott színben. Hajrá mindenkinek :)  

Vissza a hétköznapokba

Az elmúlt két hetem elég zsúfolt volt nem sok alvással...de azért az edzés nem teljesen maradt ki. Ma komolyabb erősítés után csak laza 7km futópad sikerült, de azért készülök nagyon