Hét indító 10 km

Kedves ismerőseim, támogatóim! A hetet futással indítottam. Szerencsém volt felhős volt az ég és gyenge szellő fújdogált nagyon kellemes volt.  Bodza, akácvirág, hárs keveréke kísért az utamon. Teljes feltöltödés mondhatom :) egy laza séta a végén és pár fotó. Szép napot és hetet kívánok mindenkinek!

Laza futás

Kedves ismerőseim, támógatóim! A hétvégét egy laza futással zártam. Minden tökéletes volt. Az időre egy szavam sem lehet :) A futás végén ugy mentem haza mint akit kicseréltek. Feltöltődve, boldogan,lelkibéke szertem :)  Szép estét kívánok mindenkinek! Szilvi :) :) 

15

Kedves Ismerősei, tamógatóim! A hétvégét egy laza  futással zártam.  Az égiek nem voltak velem, de hát egy kis eső ugye nem tarthat vissza. Nem mondom, hogy száraz maradtam mert volt, hogy ugy esett mintha dézsából öntenék. De sebaj szeretjük :) szerencsére egyéb égi jelenség nem volt mert max az ami visszatart miután erdős részen sok sok fa társaságában futok. :) Végére felfrissltem teljesen ...

Arborétumban

Kedves ismerőseim, támogatóim! Ma reggelt nem a szokásos helyemen inditottam.  Messzire azért nem mentem :) a kecskeméti arborétumban futottam egy rövidet. A helyszín adottságait probáltam kihasználni :) emelkedők és lejtők váltakozásában. Nagyon szuper volt.   Szép napot kívánok mindenkinek! Szilvi

Eső után :)

Kedves ismerőseim, támogatóim! Május első vasárnpja édesanyák ünnepe ami számomra is nagyon fontos mert 3 csodás gyermekem van. Ma értük, magamért is futottam.  Persze azért akad itt más indok   is :)  nem csak ebből az alkalomból futottam 17 km-t. Volt, van is még egy virtuális EU-s kihivás amin 17 km kell futni.  Reggel mentem korán mert imádom az ébredező természetben látni a nap első sugarait. Eső ...

Terepen :)

Kedves ismetrőseim, támógatóim! Mai nap megint a szokásos terepen futottam.  Az időre egy szavam se lehet. Napsütés, szembeszél :) horgászok sütkéreztek kapásra várva. :) :) . A választott távommal nem lesz gond :) simán megy. Mostmár csak az időn dolgozok, faragom le amennyire csak lehet :)  :) :) 

Futás :)

Kedves ismerőseim, támogatóim! Tegnap egyik kedvenc helyemen futottam csodaszép időben. Számomra ez a béke szigete. Kikapcsol, feltőlt és a futás csak hab a tortán.  Szép napot kívánok és sikeres felkészülést :) :)  Szilvi :)

Hétvégi futásom :)

Ez az első bejegyzésem itt :) :) Kint és bent futok egyaránt, de mégis legjobban a természetben szeretek futni :) magávalragad. Szívvel lélekkel megyek máshogy nekem nem is menne. Egy igazi feltöltödés egy hosszu nap után vagy előtt.   Szép napot kivánok :)