Jótékony futó lettem

Eljött az idő, hogy ne csak azért fussak, hogy edzett és egészséges legyek! Hosszú évek óta futok itthon csak úgy magamnak! Indulok versenyeken, csak úgy magamnak! Az első versenyem a Vivicitta volt, ..... sok-sok évvel ezelőtt. Akkor 3 km körül volt a táv. Nagyon örültem, hogy sikerült! Ez volt a Minicitta! Aztán jött a Midicitta 6 km, aztán a Vivicitta 10 ill. 11 km! 2015-ben (a futás évében) tavasszal a Vivicitta futáson már a félmaratoni távnak vágtam neki. Ősszel a wizzair félmaratont teljesítettem és októberben lefutottam életem első maratoni távját (42 km) 53 évesen!  Azóta minden évben indulok a Spar Maraton Budapest futáson! Most mar 5 órán belül érek a célba! 2017. Novemberben volt szeremcsém Athénban maratont futni! Maraton városból indultunk és felemelő érzés volt 5 óra futás után az athéni olimpiai stadionban célba érni! Most tavasszal azért futom le a félmaratoni távot Budapesten, hogy segítsek!  Kérlek, adományoddal segíts Te is! Már 1-2 ezer forint is segítség! A mellékelt linken tudsz adománnyal hozzájárulni! Fogadj örökbe 1-1 km futásomat! Köszönöm szépen a rászoruló gyermekek nevében!

More blog posts

Hálás köszönet!

Nagyon boldog vagyok és köszönöm mindenkinek, aki támogatta a vállalásomat. Vasárnapi futásommal a Bátor Tábor működését segítem. Rátok is gondolni fogok, akik támogattatok! Hálás köszönet!!! :-)

Sikerült!

Hálásan köszönöm mindenkinek a támogatását! Megcsináltuk! :-) Jelenleg 102 %-on állok! A 150.000,- Ft-os vállalásomat sikerült teljesíteni, 153.000 Ft-ot gyűjtöttem össze. Szuperek vagytok! Nagyon örülök, hogy ilyen sokan tartottátok fontosnak ezt a jótékony célt! Ezen a héten még lehet küldeni az adományokat! Nem baj, ha túlteljesítjük a tervet! Legyen szép hetetek! Köszi még egyszer!!!! Ibolya

Újra futhatok :-)

Térdsérülés miatt 4 hetes kényszer pihenőt kellett tartanom. Kedden elkezdtem újra a futó edzéseket. Egész jól ment. 6 km indulásnak. Szépen lassan emelem a távot, jövő hét végére meglesz a 21 km. Nagyon sokan támogattatok. Köszönöm szépen! Még bő egy hét a versenyig. Úgy érzem, hogy meglesz a kitűzött cél, a 150.000,- Ft.