Születésnapomon

Kedves Barátom! A sors úgy hozta, hogy pont a születésnapomon indíthatom el ezt az adománygyűjtő kampányt. Ez nagy öröm nekem, sokkal több, mint bármilyen tárgyi ajándék. Olyan ügy mellé állhatok oda, amit én is átéltem a saját bőrömön, aminek aktív részese voltam. Később részletesen írok majd a táborban szerzett élményeimről. A mai nap tele van pozitív energiával! Egy nagyon kedves ügyfelem, akivel két hónapja dolgozunk házvásárlási álma megvalósításán, ma írja alá a szerződését. Átutaltam 5 ezer forint támogatást a kampányra, rá 5 percre nyertem a skandináv lottón 1435,-Ft-ot. Kis dolgok ezek, de azt látni kell: ha adsz, akkor azt biztosan vissza is fogod kapni. Tudom, hogy a baráti, ismerősi körömben nagyon sok jószívű ember van, akik segítenek majd nekem.Ezért arra kérlek, egy kávé, egy pohár bor, vagy főleg egy doboz cigi (grrr) árával támogasd a kezdeményezésemet! Csodás napot kívánok! Attila

More blog posts

Végre tavasz van!

Tegnap kiszabadultam a szabadba. Megkaptam a Bátor Tábortól az adománygyűjtői pólót, ebben fogok futni a versenyen is. Remélem ilyen pazar idő lesz akkor is!

Tegnapi futásom

Balázs, a bodycode-os edzőm szerdán azt mondta, aki le tud futni 8 km-t, annak nem lesz probléma a spartan. Hát, én még sosem futottam annyit. Csütörtök reggel ez motivált és 1 km-rel túl is toltam a távot! Szóval  nem lesz probléma, arooo! :-)

Eső, sár nem számít

Javában zajlik a felkészülés a versenyre. Szokni kell a mostoha körülményeket. :-)