We spend your donation to give back the childhood of seriously and chronically ill children with the help of our method, the therapeutic recreation.

Your challenge 21 km
Time until event Closed
ÉK foundraiser Horváth Péter
2 200 Ft Goal 150 000 Ft 1%
XY
They have already supported
2 200 Ft Goal 150 000 Ft 1%
XY
They have already supported

Sziasztok!😊 Számomra, mindig örömöt és boldogságot hozott az, ha valakinek segíthettem! Mert szerintem nincsen annál jobb érzés, ha valakinek segíthetsz és ezzel boldoggá tudod tenni Őt! A mozgás az életben fontos szerepet töltött be. Régebben fociztam. Kb 3 éve, nyáron történt meg velem, hogy beteg lettem... Egy tüdőbetegségem volt, nem egészen 2 év alatt 2 tüdőműtéten mentem keresztül. Így azóta még nagyobb szerepet tölt be az életemben a mozgás szeretete! A betegség alatt rájöttem milyen fontos jelentősége van a kis dolgoknak is, a mindennapi dolgoknak, például, hogy elsétálhatok a boltig stb...😊 Nagyjából 1 éve rendszeresen járok futni. Tavaly a Wizz Air Félmaraton 10km-es távján már elindultam, illetve az idei Vivicittá 10-es távján. Viszont szeretném emelni a kilométerek számát, szeretném lefutni a félmaratoni távot!😊 Így jótékony céllal állok rajthoz [2022.09.11-én] a [37. Wizz Air Budapest Félmaratonon] a súlyos beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával foglalkozó Bátor Tábor Alapítvány futócsapatának tagjaként. Adománygyűjtési célom [150 000] Forint. Ha megteheted, van rá lehetőséged, kérlek, segíts Te is az elérésében: fogadj örökbe egy kilométert a futásomból! Ha esetleg egy csoki, egy kávé, netán egy sör árával tudsz segíteni az sem probléma! A kicsi is nagyon fontos, lehet a te segítséged fog egy Kis Harcos arcára mosoly csalni vagy kitartást adni! 😊Illetve az én arcomra is, hogy segíthetünk együtt!😃😇 Nagyon szépen köszönöm!😇

XY

XY

1 éve

2 200 HUF

Support

Latest supporters

See how many people supported the campaign!

XY

XY

1 éve

2 200 HUF

Support

Newsletter

Sign up, don’t miss the latest news on Élménykülönítmény and Bátor Tábor! We won’t spam you, however, you can get to know everything about our community programs, trainings, races and learn how your fundraising can change the lives of severely ill children.

Subscribe newsletter