We spend your donation to give back the childhood of seriously and chronically ill children with the help of our method, the therapeutic recreation.

Your challenge 21 km
Time until event Closed
ÉK foundraiser Pádár Anna
10 000 Ft Goal 150 000 Ft 6%
PZ
They have already supported
10 000 Ft Goal 150 000 Ft 6%
PZ
They have already supported

A sport mindig is az életem egy meghatározó része volt, az elmúlt 3-4 évben kezdtük egymást megszeretni a futással. Amikor a Wizzair félmaratonra jelentkeztem, legfőbb célom a tudatos felkészülés volt, hogy a maximumot ki tudjam magamból hozni a 21 km alatt. Sokszor támogattam Bátor Táboros programokat, eseményeket, és szép lassan a teljesítményem mellé becsatlakozott egy új cél is: idén a futásommal én is segíteni fogok a gyerekeknek! Az Alapítvány súlyosan vagy krónikusan beteg gyerekekkel foglalkozik, nevetést, vidámságot, erőt és bátorságot adva a gyógyuláshoz! Adománygyűjtési célom 150 000 ft, kérlek, segíts Te is az elérésében és lehetőségeidhez mérten fogadj örökbe egy kilométert a futásomból!

PZ

Pádár Zsolt

2 éve

10 000 HUF

Support

Latest supporters

See how many people supported the campaign!

PZ

Pádár Zsolt

2 éve

10 000 HUF

Support

Newsletter

Sign up, don’t miss the latest news on Élménykülönítmény and Bátor Tábor! We won’t spam you, however, you can get to know everything about our community programs, trainings, races and learn how your fundraising can change the lives of severely ill children.

Subscribe newsletter