Harley-Davidson Charity Run Team

Dobai Dániel

The 30th SPAR Budapest Marathon / Flora marathon relay of 4

Mindannyian ismerjük az önfeledt nevetés érzését, mikor hiretelen mindent elfelejtünk, és csak az öröm marad. A sikerélményt, mikor másokkal együtt összhangban, közösen elérjük a kitűzött célt. A Bátor Tábor minden évben több mint 1000 gyermeket és családjaikat segíti hozzá ezekhez az örömteli és fontos pillanatokhoz, melyek reményt és önbizalmat adnak a hozzájuk érkező gyermekek gyógyulásához.

Idén harmadjára húzok futócipőt az Élménykülönítmény színeiben, hogy ezzel a Bátor Tábor nemes tevékenységére felhívjam a figyelmet, és segítsek nekik. Ebben az évben ismét csapatban futunk, mert hiszem, hogy együtt mégtöbb helyre el tudjuk juttatni ezt a fontos üzenetet. Szívből örülök, hogy csapattársaimmal együtt, a motoros közösség részeként, ismét bebizonyíthatjuk, hogy fontos számunkra a segítségnyújtás.

Légy Te is részese, segíts nekünk akár adománnyal, akár egy megosztással, hogy minél több helyre eljusson hírünk.

Fogadj örökbe egy kilométert!
Támogasd a Harley-Davidson csapatát!

Hajrá Motorosok!
Hajrá Bátor Tábor!

Fundraising goal:

500 000 HUF

Your contribution will be used entirely for therapeutic recreation camping of children with cancer and chronic diseases. You can make your donation by paying online or with bank transfer. Click here!

  • By the team raised amount: 709 891 HUF

Hírfolyam szűrése:

Events (1)

The 30th SPAR Budapest Marathon
709 891 HUF

My supporters (49)

BTC
HB
CA
SK
FP
PZ
GD
CM
SV
MJ
GZ
CJ
XY
PG
GS
OB
JJ
XY
XY
KR
HD
RL
DA
JM
JM
KI
PT
VS
DZ
VL
BI
BL
DPJ
AK
HP
DN
KP
DBA
KF
HG
TZ
XY
KI
HA
PS
VZ
XY
VD