Nagy Barbara

XVII. SMR Szigetköz Félmaraton /

(Magyar) Jótékony céllal állok rajthoz a XVII. SMR Szigetköz Félmaraton 10 km-es távján 2020. április 19-én a súlyos beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával foglalkozó Bátor Tábor Alapítvány futócsapatának tagjaként. Adománygyűjtési célom 150.000 Ft.
Hogy ez miért nagy dolog? Sosem voltam igazán sportos, már iskolás koromban is csak kegyelemötösöm volt tesiből. Aztán 2016-ban a húgom és egy barátnőm unszolására, akik kitartóan kocogtak velem, akármennyire is fel akartam adni (elsőre az 1400 m-es töltésen majd’ kiköptem a tüdőm), lefuttam a városi futóversenyen a kilátástalannak tűnő 4 km-es távot. Ezt követően már magamnak akartam bizonyítani, és 2017-ben a kutyusommal róttam a köröket, ha kilátástalannak tűnt, akkor utána itthon anyukám bíztatott, míg végül teljesítettem a 10 km-t. Azóta viszont abbamaradt a dolog, volt, amikor sérülés akadályozott, volt, amikor csak kényelmesebb volt nem futni.
De ami késik, nem múlik, a Bátor Táborért most újra futócipőt húzok. Sajnos családtagként megismertem a rák elleni küzdelem nehézségeit, és akármennyire igyekeztünk ebből az időszakból is kihozni a legjobbat, nagyon sokat nevettünk ezidő alatt is, azért tudom, hogy vannak időszakok, amikor minden olyan reménytelennek tűnik, és ilyenkor nagyon nehéz a jóra koncentrálni, pedig valahogy össze kell kapd Magad, mert ez az egy esély van. Közben pedig ismerek egy csodálatos szeretetbomba kislányt, aki ezeken ovisként ment keresztül igazi kis hősként, és láttam azt, hogy a Bátor Tábor után pár héttel mennyi kapaszkodót talált a Bátor Táborban. Sosem felejtem el, amikor egy kis barátja elesett és sírt, ő pedig nemes egyszerűséggel odaadta neki a Bátor Táboros sapkáját (pedig az épp csak hajas buksiját előtte egész végig szégyellte), hogy vegye fel a síró kisgyerek, mert ez a sapka mindenben segít, mindjárt jobb lesz. Ha ez a tábor erre képes, ennyi bizalmat, reményt és élményt ad, akkor az már maga a csoda, amiért érdemes futnom a kilométereket.
Kérlek, ha teheted, Te is fogadj örökbe egy kilométert, és támogass egy mozijegy árával. Előre is köszönöm!

Fundraising goal:

150 000 HUF

Your contribution will be used entirely for therapeutic recreation camping of children with cancer and chronic diseases. You can make your donation by paying online or with bank transfer. Click here!

 • Raised amount: 2 000 HUF
Donate now!

Hírfolyam szűrése:

 • Aug 08
 • SS

  Székelyhidi Szilvia

  supports with - the campaign of Nagy Barbara

  Hajrá, gyerünk, juppí!!! :)
 • Aug 07
 • NR

  Nagy Reni

  supports with - the campaign of Nagy Barbara

  Hajrá Nővérkém! :)
Donate now!

Events (1)

My supporters (2)

SS
NR