Tóth Zoltán

38th Lidl Lake Balaton cross swimming / swimming

(Magyar) Kedves Barátok, Családtagok, Ismerőseim!

Újból indulok és részt veszek mint jótékonysági úszó a 2017. július 1-én, a megrendezésre kerülő 35. Balaton- átúszáson.
Az idő nem áll meg ,és a jótékonysági úszások mennek tovább!
Idén az a megtiszteltetés ért, hogy 2012-es Londoni Olimpiai bajnok Risztov Éva a bajnoki cím elnyerésekor viselt úszósapkáját nekem ajándékozta, és ebben az úszósapkában fogom teljesíteni az idei jótékonysági úszásomat.
Arra kérlek benneteket, mint az elmúlt évben is, támogassátok az általam leúszott métereket, kilométereket a Bátor Tábor Alapítvány számlájára utalt összegekkel!
Azt a támogatót, aki az én nevem feltüntetésével a legmagasabb összegű adományt küldi az alapítvány részére, az úszás után megajándékozom Risztov Éva által és általam is viselt úszósapkával. (Az olimpiai bajnok által dedikálva.)

Nagy büszkeség számomra, hogy nem csak támogató, hanem jótékony sportolóként is segítsek a kis Hősökön.
Amikor megismertem a Bátor Tábort és annak működését – már lassan 4 éve követem őket figyelemmel – akkor még támogatóként segítettem az Alapítványt.
A Bátor Tábor több mint 16 éve foglalkozik daganatos, és súlyos krónikus beteg gyerekek, családtagjaik élményterápiás táboroztatásával. Az itt táborozó gyerekek, amíg a táborban vannak erősödnek, és a gyógyulásban vetett hitük egyre Nagyobb és Nagyobb lesz.
Jómagam nem törekszem az úszáson az első 100-ban benne lenni. A célom, Balaton – átúszás 5200m távot leússzam, és ezzel a teljesítménnyel ráirányítsam a figyelmet az Alapítvány tevékenységének fontosságára. Ezzel segítve, hogy még több gyerek szerezhessen vidám, életre szóló, gyógyító élményeket. Mert Adni és Kapni egyaránt Jó!

Kérlek, segíts abban, hogy ezek a kis Hősök felnőtté válhassanak.
Ennek te is a részese lehetsz, és ha szeretnél a Bátor Tábor támogatója lenni, akkor kérlek, állj mellém, és a Támogass, gombra kattintva máris tudsz adományt küldeni egy–két ezer forint vagy lehetőségeidhez mérten nagyobb összeg felajánlásával.
Mert együtt messzebb jutunk!

Köszönet a Bátor Tábor, Jómagam és a jótékony Sporttársaim nevében.

Fundraising goal:

250 000 HUF

Your contribution will be used entirely for therapeutic recreation camping of children with cancer and chronic diseases. You can make your donation by paying online or with bank transfer. Click here!

 • Raised total amount: 40 000 HUF

Hírfolyam szűrése:

 • Jul 30
 • XY

  XY

  supports with - the campaign of Tóth Zoltán

  Hajrá!
 • XY

  XY

  supports with - the campaign of Tóth Zoltán

Events (2)

38th Lidl Lake Balaton cross swimming
40 000 HUF
Lake Balaton cross swimming
100 100 HUF

My supporters (2)

XY
XY