Jótékony Briós

Szekeres Noémi

27. Spar Budapest Maraton / Maraton váltó

Most végre egymásra találtunk a tökéletes kombinációval: jó ügyért, jó társaságban jól elfáradni – pont erre vágytam.

Kényelmes, biztonságos mindennapjaim védelmében időről időre újra eljátszottam a gondolattal, milyen jó lenne végre valami nagyobb, kevésbé múlékony, jó ügy mellé állni. A Bátor Tábor pont ilyennek tűnt és mintha a munkatársak, önkéntesek, támogatók mind különösen önzetlen, jó emberek lennének. Szerencse, hogy most velük közös célért fáradozhatok.

Szinkrontolmácsként és nyelvtanárként dolgozom, két kamaszodó fiúnk van, így ez a verseny teljesen új helyzetet jelent: az eddig magányos futkározásaim helyett most sokan, együtt leszünk és a cél is több annál, mint hogy kellemesen elfáradjak. Remélem, részvételemmel jó példával szolgálok gyerekeinknek és hozzájárulhatok ahhoz, hogy minél több gyereknek szerezhessünk minél gondtalanabb napokat.

Az Élménykülönítményhez való csatlakozásommal, a jótékonysági futásommal a barátaimat, hozzátartozóimat és a környezetemben élőket szeretném közös jótettre inspirálni.

A Bátor Tábor Alapítvány tizenegy éve foglalkozik daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával. Évente 700 súlyos beteg gyereknek biztosít sikerélményekben és megerősítésben gazdag vidám programokat – olyan kalandokat, amiktől a gyerekek új erőre kapnak, erősödik az önbizalmuk és a gyógyulásukba vetett hitük. Márpedig a gyógyszerek mellett ezekre is nagyon nagy szükség van a felépüléshez. Ahogy egy táborozó mondta: „Az orvosok az életemet, a Bátor Táborosok az életkedvemet adták vissza.”

2012. október 7-én én is ezekért az élményekért állok majd rajthoz a 27. Spar Budapest Maratonon. Kérlek, állj mellém Te is, fogadd örökbe egy kilométeremet egy-két ezer forint felajánlásával. Veled együtt messzebb jutunk.

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Csapat eddig gyűjtött: 362 250 HUF

Hírfolyam szűrése:

Versenyek (1)

27. Spar Budapest Maraton
362 250 HUF

Támogatóim (1)

XY