Tóth Zsófia Fruzsina és Bobaly Máté

Mesterek és tanítványok - Az úszók tizedszer fognak össze a Bátor Táborért / hosszú távú úszás

Tóth Zsófia és Bobaly Máté vagyunk, a Debreceni Szenior Úszó Klub csapat tagjai.

Fontosnak tartjuk az egészséges életmódot, a sportolást és a szakmai tevékenységünk mellett a beteg gyermekek érzelmi támogatását, ezért csatlakozunk -mint pár- a Mesterek és tanítványok csapatához.

Én, Zsófia jelenleg 6. éves orvostanhallgató vagyok, Máté a DE- KK Fül-Orr-Gége és Fej- Nyaksebészet szakorvosjelöltje.
Gyermekkorom óta úszok, 8 évig versenyszerűen űztem a sportágat. Évek óta képviselem magam a nagykállói 24 órás úszóversenyen, ahol rendszerint 10-20km-t úszok. Terveim közé tartozik az idei Balaton-átúszás, valamint a már hagyománnyá vált nagykállói 24 órás úszás, melyen legalább 25 km-t tervezek leúszni. 

Máté szintén gyermekkora óta sportol. Számos sportágban kipróbálta magát, többek között tánc, kosárlabda, súlyzós edzés, de az úszás kimaradt, amiben jelenleg én segítek elsajátítani a megfelelő technikát. 

Közös célunkká vált az Ironman táv teljesítése 3 éven belül, aminek minden egyes méterével támogatjuk a Bátor Tábor gyermekeit. Kérjük barátainkat, rokonainkat, ismerőseinket, hogy támogassanak ebben a nemes célban!

Adománygyűjtési cél:

150 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Eddig gyűjtött: 83 200 HUF
Támogass!

Hírfolyam szűrése:

Támogass!

Versenyek (1)

Támogatóim (16)

DRL
XY
DRL
DRL
DRL
XY
XY
BFE
DRL
SJF
DRL
XY
TM
BS