Kivel esik meg

Az ember mindig úgy gondol magára, vagy inkább másra...hogy bizonyos dolgok mindig csak mással esnek meg. Rossz dolgok, betegségek mindig a másikat érik utol. Saját magát nem. Így van ez mindaddig, amíg meg nem történik a baj az orra előtt, egy szerettével, egy közeli ismerősével talán saját magával. Reggel kilépsz az ajtón, a szomszédasszonyodra mosolyogsz. Nem is sejted, hogy mitől rettegett az éjszaka. Felülsz a buszra munkába menet, fogalmad sincs, hogy a melletted ülő nőre milyen teher nehezedik rá. A kollégád az irodában végzi a dolgát úgy látod...közben gondterhelt, mert a ...

Hóban, fagyban

Igen csak csípős volt a hőmérséklet, amikor ùjra futásnak indultam. De még ez sem akadályozott meg abban, hogy ùjra elhozzak 9, 5 km- nyi támogatást. Kérlek benneteket olvasòim törődjetek vele. ?

15K ùj csùcs

Napsütéses, száraz 2 fokos idő volt ma reggel. Teljesen ideális a futásra, sőt mi több egyéni csùcsdöntögetésre is ?. 15 km-t futottam ma a bátor gyerekekért. Őszintén az utolsó 3 km-nél már nem volt őszinte a mosolyom. De haladok a cél(ok) felé. Félmaraton, már nem vagyok messze tőled ?. De most előbb egy kis, mit kis...jóó nagy pihi, mert ez a tett teljesen kimerített. ?

8km ist completed

Sziasztok, tegnap megint sikerítettem az Alapítványnak, nektek és önmagamnak egy 8km-es távot. A család elindult az uszodába, ami a következő városban van én pedig futhattam utánuk :-) Ott találkoztunk, és folytatódott egy kis kar-láb tempóval az edzés az úszó medencében. Majd egy egész napos wellnes, gőzfürdőzés vette kezdetét jól megérdemelten.

Idei első

Csak hétfőn került rám újra a futócipőm. Előtte más fajta sporttevékenységet folytattam, ami után húhh de nagyon éreztem a combjaimat. Mit ne mondjak, nem esett annyira jól a futás. Arra gondoltam közben én csak futok, ami most épp nem annyira kellemes...de miért is futok?! A gyerekekért, akik csak a gyógyulást vágyják, a csapatért akik azon fáradoznak, hogy minden eszközzel támogassák a gyógyulni váró, vágyó gyermekeket. Büszke vagyok rá, hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek, büszke vagyok rád, hogy a csapat tagjává válsz azáltal, hogy a céljaimat támogatod. Örülök, hogy mellém állsz. ...

Óèvbùcsùztató futás

Ma délelőtt részt vettem a vadkerti-tó körül megrendezett òévbùcsùztató futàson. És ismét sikerült egyéni csúcsot döntenem. Ma 14 km-t hoztam a Bátor Tábor gyermekeinek. Futásban gazdag új évet kívánok minden jótékony sportoló társnak. ?‍♀️?

Alföldi futàs

Készülök az òévbùcsùztató futásra amely a Vadkerti-tò körül kerül megrendezésre. Ma befutottam a terepet, hogy lássam a tò szépségét ebben a napos téli környezetben is. Sokkal többet kaptam a mai futàs által is, mert 4 hònappal ezelőtt, amikor utoljára jártam itt akkor a szülői háztòl a tòig sikerült elfutnom és most meg is kerülve azt teljesítettem a távot. El sem mondhatò micsoda pozitív érzések szárnyalnak bennem. 10 km-rel támogatom  a mai napon a Bátor Tábor Alapítvány gyermekeit! Neked mi okoz hasonlò jò érzést?

December 24.

Távol van az otthonom a szülővárosomtól, ezért a karácsonyra érkezésem első futása Szenteste reggelén egyből ide vezetett. Az ünnepek leginkább meghittebb és békességet hozó élménye volt ez számomra. Ezen az alkalmon most egy vegyesen nagyon érzelemdùs futàsom volt, amiből elég volt a 6 km. Ezt a bensőséges távot hoztam most el a bátrak megsegítésére.

Egyéni csúcs

Ma reggel nem volt éppen feszültségmentes az elindulás otthonról a gyerekekkel. Hétvégén másfajta sporttevékenységet folytattam, így a futás is elmaradt. Kb. egy hete futottam utoljára. Éreztem, hogy nagyon rám fér már az edzés. Mit kaptam tőle? Energiával feltöltött, teljesen feszültségmentes állapot. Sikerült fejben lerendeznem a reggeli stressz okokat és kicserélődve értem ki az erdőből. Ma új útvonalon mentem, ami egy kis kizökkenés volt a rutinból, cserébe ezt az élményt kaptam: két őzgida tipegett át az előttem kereszteződő erdei ösvényen. Új egyéni csúcs, ami a ...

Libabőr

  A mára tervezett futásom akár szép és jó is lehetett volna, hiszen ùjra elkezdett szállingòzni a hò ❄❄❄ és szeretem megélni az évszakokat igazi mivoltukban.  De vannak nekem is nehezebb napjaim, amikor nem ùgy megy a futás, ahogy szeretném. A mai is egy ilyen volt. Időnként bizony meg kellett állnom, de újra és ùjra lendületet vettem és folytattam a saját "küzdelmemet". Ezùttal is a tenni akarás győzedelmeskedett és mi az amit kaptam érte? Mire kiértem az erdőből egy újabb támogató barátot ?, amit hálásan köszönök. Nagyon megérte a mai 10 km is! Sejtettem, hogy jó érzést fog ...

Mindenáron Télapó

Még nagyban zajlik a Mikulás szezon. Várjuk a 2. Adventet, hangolódunk a karácsonyi ünnepekre. Egy barátnőm írását hoztam most el nektek, ami számomra azt mutatja meg, hogy reménységet adni az egyik legcsodásabb dolog. És aki reményt ad, az biztosan a többszörösét kapja vissza, egy nagy adag lelki balzsamot., ami megnyitja, befogadóképessé teszi a belsőnket mindarra a pozitív jó dologra, ami körülöttünk van, csak eddig valami gát nem engedte láttatni velünk. Én arra bátorítalak kedves barátom, ismerősöm és minden jóérzésű embert, hogy bátorkodjunk reményt nyújtani, bátorságot adni a ...

Anya látok egy kis kockát a hasadon

Reggel ezzel kezdte az egyik kislányom a napot miközben épp a futó szerkómat vettem fel. Ez olyan jól esett, hogy hoztam is nektek rögtön egy friss, ropogós 10km-t. ?‍♀️ Kérlek hagyd ki most a fornettit és a délelötti kv-t, amit épp megvenni készülsz és helyette abból az összegből támogasd a bátrakat! A cselekedet garantáltan üdítőbb és frissítőbb lesz, mint amit a megszokott kávé nyùjtana! ?

Esőben az erdőben

Sziasztok, ma 8,6 km-t hoztam nektek további szíves gondoskodásra :-) Az eső sajnos esett közben, de kedves élményben volt részem így is...találkoztam egy mókussal :-)

November

Kedves követőim, támogatóim szeretném megosztani veletek a novemberi sport tevékenységeim eredményét. Örömmel számolhatok be arròl, hogy az elmúlt hónapban 74,7 futásból származó km-el ajándékozhatjuk meg együtt a Bátor Tábor Alapítvány gyermekeit ?.

Köszönet

Már egy hete csak a futásra gondolok...egyéb okok miatt képtelen voltam ezen a héten hamarabb elindulni. Mondhatni már eléggé benne volt a boggie a lábamba. Ma találtam végre egy szűk zónát és kaptam az alkalmon, futásnak eredtem. Meglepően jòl ment, magamhoz képest nagyon jó. Éreztem, hogy több is lett volna bennem...de a szoros családi kötelesség hívott. Azért így is úgy érzem a mai napon szép teljesítménnyel (11 km )tudom megköszönni támogatóimnak az önzetlen segítséget. És a futás folytatódik, gyűjtöm tovább az örökbefogadásra felkínálandó km- ket ?. Köszönetképpen továbbá csatolok ...