December 24.

Távol van az otthonom a szülővárosomtól, ezért a karácsonyra érkezésem első futása Szenteste reggelén egyből ide vezetett. Az ünnepek leginkább meghittebb és békességet hozó élménye volt ez számomra. Ezen az alkalmon most egy vegyesen nagyon érzelemdùs futàsom volt, amiből elég volt a 6 km. Ezt a bensőséges távot hoztam most el a bátrak megsegítésére.

További blogbejegyzéseim

Kivel esik meg

Az ember mindig úgy gondol magára, vagy inkább másra...hogy bizonyos dolgok mindig csak mással esnek meg. Rossz dolgok, betegségek mindig a másikat érik utol. Saját magát nem. Így van ez mindaddig, amíg meg nem történik a baj az orra előtt, egy szerettével, egy közeli ismerősével talán saját magával. Reggel kilépsz az ajtón, a szomszédasszonyodra mosolyogsz. Nem is sejted, hogy mitől rettegett az éjszaka. Felülsz a buszra munkába menet, fogalmad sincs, hogy a melletted ülő nőre milyen teher nehezedik rá. A kollégád az irodában végzi a dolgát úgy látod...közben gondterhelt, mert a ...

Hóban, fagyban

Igen csak csípős volt a hőmérséklet, amikor ùjra futásnak indultam. De még ez sem akadályozott meg abban, hogy ùjra elhozzak 9, 5 km- nyi támogatást. Kérlek benneteket olvasòim törődjetek vele. ?

15K ùj csùcs

Napsütéses, száraz 2 fokos idő volt ma reggel. Teljesen ideális a futásra, sőt mi több egyéni csùcsdöntögetésre is ?. 15 km-t futottam ma a bátor gyerekekért. Őszintén az utolsó 3 km-nél már nem volt őszinte a mosolyom. De haladok a cél(ok) felé. Félmaraton, már nem vagyok messze tőled ?. De most előbb egy kis, mit kis...jóó nagy pihi, mert ez a tett teljesen kimerített. ?