Friday team

Friday team

37. Lidl Balaton-átúszás /

Te is „Csinálj sportot a jótékonyságból”.

Nővéremmel azért csatlakoztunk az élménykülönítményhez, mert sokkal szívesebben veszünk részt olyan sporteseményen, ahol a nevezési díj egy részét jótékony célra fordítják – szerencsére városunkban sok ilyet rendeznek! Jómagam már a segítség egy más formájába is belekóstoltam – látássérült futó kísérőjeként. Mivel szeretem a kihívásokat, olyan célversenyt – a Balatonátúszást – választottam, ami nem a „fő versenyszámom”, ellentétben csapattársammal, aki talán a vízben érzi magát leginkább otthonosan. A helyszín nem volt kérdéses, mivel sok szálon kötődünk ehhez a tóhoz, – külön-külön mindketten – körbetekertük, jómagam több alkalommal csapatban körbefutottam, nővérem pedig már sok tapasztalatot szerzett átúszásai során. Nem utolsó sorban pedig gyermekkorunk nyarainak nagy részét is itt töltöttük, ezért tartjuk szívügyünknek a beteg gyerekek élményterápiáját, ami a táborozások során segít nekik harcolni a betegség ellen! Ezért kérünk, Te is támogasd őket a Magad módján, ígérjük, mi is kivesszük a részünket a feladatból! Fogadd örökbe megtett kilométereinket!

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Ha a teljes csapatot szeretnéd támogatni, itt megtheteted. A támogatás összege egyenlő módon osztódik szét a csapattagok között.

 • Összesen gyűjtött: 0 HUF

Hírfolyam szűrése:

 • máj 16
 • Tókerülés

  A hétvégén körbetekertem a Nagy Tavat – ha már ott van. Egy futócsapat biciklis kísérőjeként tettem mindezt.. Kellemesen elfáradtam, körbe azért hosszabb, mint a vízen keresztül! 😉

  IMG_20190512_130743received_820114881705765
 • Már 11
 • Kutyás futás

  Ma 6 lábon gyűjtöttük a km-eket a szép tavaszi napsütésben..

  IMG_2019-03-10_19-20-33
 • feb 23
 • Tavaszváró

  Nagyon szeretjük a téli sportokat (is) – ma korcsolyacipőt húztam, de már mi is inkább a tavaszt várjuk, hogy minék többet kijuthassunk a szabadba! Na, rohanunk is farsangi futásra..

  IMG_2019-02-23_14-03-24

Versenyek (1)

37. Lidl Balaton-átúszás
0 HUF