Élménykülönítmény

Csinálj sportot a jótékonyságból

Az Élménykülönítmény, a Bátor Tábor Alapítvány jótékonysági sportközössége, súlyos beteg gyerekek megsegítésére jött létre Magyarországon. A csapat tagjaival maratoni és félmaratoni futásokon, úszó- és kerékpárversenyeken indulunk. Embert próbáló teljesítményünkkel a beteg gyerekek ügyére szeretnénk felhívni a környezetünkben élők figyelmét. Közös segítségnyújtásra hívjuk a barátainkat, hozzátartozóinkat, munkatársainkat: jelképes örökbefogadásra kínáljuk nekik a versenyeken és a felkészülések során megtett kilométereinket – akár egy kávé vagy egy mozijegy áráért cserébe. Töltsd le a kedvcsináló infókat INNEN.

Csatlakozz

Ha szeretsz sportolni – futni, biciklizni, úszni – , vagy nagyon szeretnél…
Ha rutinos versenyző vagy és új kihívásokat keresel a sportban…
Ha még sosem mozogtál többet, mint a busz után hajrázás, mert hiányzott a motiváló erő…
Ha nem tudod, mivel tedd emlékezetessé a közelgő születésnapodat…
Ha súlyos beteg gyerekeknek szeretnél segíteni, hogy visszanyerjék az önmagukba és a gyógyulásukba vetett hitüket…
…akkor nem kérdés, a csapatunkban a helyed!

Amivel segítünk

Az adománygyűjtés felelősségteljes dolog.
Éppen ezért az Élménykülönítményhez csatlakozók minden segítséget megkapnak a Bátor Tábor Alapítványtól. A jelentkező sportolók belépéskor információs csomagot és kapnak és a versenyt megelőző két hónapban aktív adminisztrációs segítségben is részesülnek, hogy a támogatókkal és az érdeklődőkkel való kapcsolattartás minél hatékonyabb és minél tartalmasabb legyen.
Minden sportolónak személyre szabott online profilt készítünk, aminek a segítségével könnyen tájékoztathatják ismerőseiket a versenyre való felkészülésről, az előre haladásukról, személyes motivációikról és az adománygyűjtésük állásáról.

Készen állunk a 2018-as versenyszezonra. Csatlakozz Te is az Élménykülönítményhez!

2018-ban az Élménykülönítmény közösségével három versenyre készülünk kiemelten:

33.Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton – 2018. április 14-15. (egyéni félmaraton, félmaraton párban és trió, 10 km)

36.Lidl Balaton-átúszás – 2018. június 30.
33.Spar Budapest Maraton Fesztivál – 2018. október 8-9. (egyéni maraton, 30 km, 10 km, maraton párban és 4 fős staféta váltó)

 

Ezen kívül természetesen lehetőséged van bármelyik futó-, kerékpár-, úszó- vagy triatlonversenyen elindulni az Élménykülönítmény színeiben, vagy akár saját eseményed is lehet. Az aktuális versenyek listáját a főoldalon az Aktuális versenyek menüpont alatt találod. Jelentkezz most!

Jelentkezem