Élménykülönítmény

Csinálj sportot a jótékonyságból

Az Élménykülönítmény, a Bátor Tábor Alapítvány jótékonysági sportközössége, súlyos beteg gyerekek megsegítésére jött létre Magyarországon. A csapat tagjaival maratoni és félmaratoni futásokon, úszó- és kerékpárversenyeken indulunk. Embert próbáló teljesítményünkkel a beteg gyerekek ügyére szeretnénk felhívni a környezetünkben élők figyelmét. Közös segítségnyújtásra hívjuk a barátainkat, hozzátartozóinkat, munkatársainkat: jelképes örökbefogadásra kínáljuk nekik a versenyeken és a felkészülések során megtett kilométereinket – akár egy kávé vagy egy mozijegy áráért cserébe. Töltsd le a kedvcsináló infókat INNEN.

Csatlakozz

  • Ha szeretsz sportolni – futni, biciklizni, úszni – , vagy nagyon szeretnél…
  • Ha rutinos versenyző vagy és új kihívásokat keresel a sportban…
  • Ha még sosem mozogtál többet, mint a busz után hajrázás, mert hiányzott a motiváló erő…
  • Ha nem tudod, mivel tedd emlékezetessé a közelgő születésnapodat…
  • Ha súlyos beteg gyerekeknek szeretnél segíteni, hogy visszanyerjék az önmagukba és a gyógyulásukba vetett hitüket…
    …akkor nem kérdés, a csapatunkban a helyed!

Amivel segítünk

Az adománygyűjtés felelősségteljes dolog.
Éppen ezért az Élménykülönítményhez csatlakozók minden segítséget megkapnak a Bátor Tábor Alapítványtól. A jelentkező sportolók belépéskor információs csomagot és kapnak és a versenyt megelőző két hónapban aktív adminisztrációs segítségben is részesülnek, hogy a támogatókkal és az érdeklődőkkel való kapcsolattartás minél hatékonyabb és minél tartalmasabb legyen.
Minden sportolónak személyre szabott online profilt készítünk, aminek a segítségével könnyen tájékoztathatják ismerőseiket a versenyre való felkészülésről, az előre haladásukról, személyes motivációikról és az adománygyűjtésük állásáról.

Készen állunk a 2019-es versenyszezonra. Csatlakozz Te is az Élménykülönítményhez!

2019-ben az Élménykülönítmény közösségével négy versenyre készülünk kiemelten:

34.Spar Budapest Maraton Fesztivál – 2019. szeptember 28-29. (egyéni maraton, 30 km, 10 km, maraton párban és 4 fős staféta váltó)

34.Wizz Air Budapest Félmaraton – 2019. szeptember 8.

37.Lidl Balaton-átúszás – 2019. június 29.

34.Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton – 2019. április 13-14. (egyéni félmaraton, félmaraton párban és trió, 10 km)

Ezen kívül természetesen lehetőséged van bármelyik futó-, kerékpár-, úszó- vagy triatlonversenyen elindulni az Élménykülönítmény színeiben, vagy akár saját eseményed is lehet. Az aktuális versenyek listáját a főoldalon az Aktuális versenyek menüpont alatt találod. Jelentkezz most!

Jelentkezem