Annapurna bátrai Blog posts

Élménybeszámoló English Version see below

Már két hete, hogy visszaértünk Nepálból. A pár hetes pihenő után elég sok tennivalóm akadt, így végül most sikerül megírnom a kisebb élménybeszámolót és köszönő üzenetet mindenkinek!

Tehát megcsináltuk! 15 nap alatt végigmentünk az Annapurna Circuit-on, érintve a világ legmagasabb “átjáróját” az Thorang-La Pass-t, ami 5416 méter magas és felmentünk a 4130 méter magasban lévő Annapurna alaptáborba is! Na jó, annyi “csalás” volt az úton, hogy Muktinath-tól Tatopani-ig dzsippel(kb. 6-7 óra volt), utána pedig busszal utaztunk, de körbejártuk az egész területet!

Gyönyörű helyeken jártunk, hihetetlen élményekkel gazdagodtunk, nagyon sok új ismerősre tettünk szert szerte a világból és ezért mind nagyon hálásak vagyunk!

Nem volt olyan nehéz a túra én abszolút nehezebbre számítottam, és szerencsénkre nem lett semmi bajunk az út során, még a magaslati megbetegedést is megúsztuk! 😀

Köszönjük szépen mindenkinek a támogatást és a szurkolást és azt hiszem ez a túra után határ a csillagos ég! Na jó az nem, de a jövőben van még pár túra, amit bejárunk, illetve Nepál az a hely, amit mindenkinek látnia kell és még biztosan visszamegyünk(hamarosan) 😉

Finally, we did it! I can’t belive still today! We went more than 200 kilometer by walk between the Himalayas! We did the highest pass in the world, the Thorang-La Pass, 5416 meters and we walked up to the Annapurna Base Camp, 4130 meters.

Since we came back I did not have time to write here to say thank you very much for everyone the support! We walked the whole Annapurna Circuit in Nepal(ok we went by jeep and after by bus from Muktinath to Tatopani) but the whole circuit has done!

We are so grateful and thankful to survived this trekking trip without any accident and we have lot of unforgettanable moment! We were lot of amazing place and we met lot of friendly people all over the world!

We are planing to do another trekking trips as soon so I hope we can share our adventures in the future!

Thank you very much every support and donation for the children who has cancer or any other chronic diseases!

#NeverEndingPeaceAndLove

IMG_2845

Annapurna bátrai

(Magyar) Annapurna körút
hiking
Donate now!