Akaraterő

Ma hajnalban a hétvégi futóverseny és a tegnap hajnali úszás után felkeltem futni. Bevallom nagyon nem esett jól, de megcsináltam, amit terveztem, benne a 7x1 perc lendületes futással. Talán büszkébb is vagyok ezekre a szenvedős edzésekre, mint amikor jól esik a mozgás. Jobb akarok lenni, erősebb, fittebb! Júliusban pedig át szeretném úszni a Balatont! Ti az előző napokban nagyon sokan írtatok, támogattatok lelkileg és sokan ígértétek, hogy anyagilag is fogtok. Olyanoktól is kaptam visszajelzést, akikkel évek óta nem találkoztam vagy beszéltem! Néha valóban nehéz újra és újra elindulni, de most már Ti is hozzátesztek, hogy még erősebb legyek, és ezt magammal tudom vinni, mint egy plusz hajtóerőt! Köszönöm Nektek!

More blog posts

Megvan medencében

Jelentem, leúsztam ma az 5200m-t 25m-es medencében, 1:55 perc alatt sikerült. Azt hiszem több csokit kell ennem közben!!! Közben nagyon sok mindenen jutott időm gondolkodni. A végén már úgy éreztem magam, mint egy hal. Teremtő ez a csend és a víz finom közege. Reggel, mielőtt elindultam, találtam  egy Balaton-átúszásra való Pilinszky verset, megosztom Veletek, engem nagyon megfogott. Éjféli fürdés A tó ma tiszta, éber és oly éles fényü, mint a kés, lobogva lélekző tükör, mit lassu harcban összetör karom csapása. Nyugtalan heves fogakkal visszamar a mélyen megzavart ...

Hát ez félelmetes!

Kedves névtelen és névvel ellátott Adományozók! Ma túlléptük a 100 százalékot! Nagyon boldog vagyok és büszke erre a csapatra! Az meg egészen hátborzongató, hogy mennyien vagytok, akik meg sem nevezitek magatokat! Sem nem azé aki fut, sem nem azé aki akarja, hanem a könyörülő Istené.

XY-ok és egyebek

Hát Kedveseim, muszáj vagyok ma még egyet írni! Álmomban nem gondoltam volna, hogy egyszer itt fog tartani ez az adománygyűjtő kampány! Büszke vagyok Rátok, büszke vagyok a barátaimra! Külön köszönöm Nektek XY-ok, remélem olvassátok, Isten gazdag áldását kívánom az életetekre, remélem Ő megköszöni Nektek a nevemben!