Szánjunk elég időt a regenerálódásra!

Sikerült lustaságból, fáradtságból ellustulni, eltunyulni edzéseket. Ennek ereményeként szombaton már 2 elmaradásom volt, így fogcsikorgatva, de egy nap letoltam 13 és 5 km normál futást, és 3x 1600m résztávot (sprint, közte 3-4 perc lassú futás). Ez így nagyon jól hangzik, de a mai 16km-t is tolom, mert nem nagyon van kedvem mozogni. Persze, lehet, hogy tegnap az edzések után nem kellett volna szaunázni, és meginni egy üveg pezsgőt, de hát én már csak a két végén tudom égetni a gyertyát. Szóval, osszuk be rendesen az időnket, és szánjunk eleget a regenerálódásra.

More blog posts

Figyeljünk a regenerálódásra!

Múlt héten csak két edzést csináltam a négy helyett, mivel az UltraBalaton 33 km-es etapja után úgy gondoltam, szükség lesz a pihenésre. Így edzésszámban nem, de kilóméterben a terv szerint haladok, és úgy tűnik, kevésbé fáraszt le. Szerencsére az időjárás miatt nem kell azzal foglalkozni, hogy mikor megyek wakeboardozni.

ULTRABALATON

Mindenkinek ajánlom ezt a versenyt! Ha nem futóként, akkor kerékpárosként, ha nem kerékpárosként, akkor nézőként. Bár voltak rossz előjelek - mivel a harmadoló edzést későn csináltam meg a héten, és izomlázam volt. De a szombat délelőtti átmozgató futás, a hideg balatonban fürdés (kisgyerek labdája után mentem be) és a 2 sör + unikum kombó egy egészen vállalható 5:17-es átlagos perc/km időig vezetett. Imádom ezt a tavat! Tavaly Fonyódligettől Balatonszéplak-felsőig futottam. Idén Balatonkenesétől Balatonfüredig. Néhány év, és teljesen körbeérek.

Sporthétvége

Pénteken síeltünk, szombaton 7km futás és foci, ma 18km futás volt a menü. Húsvétra ez így nem is rossz. Bár a foci után 3 sör és 3 unikum szilva nem segítette a mai futást, főleg úgy, hogy tegnap ebédkor ettem utoljára. Mindegy, legalább sikerült szimulálni a maraton utolsó 15 km-ét :-)