Edzőterem

Ma edzőtermi edzés volt, mert a futáshoz is szükséges a megfelelő alap. Két éve járok terembe edzeni, Nagy Sándor edzőhöz. Azóta nem fáj a hátam, és izmosodtam is picit:))))A futással is a teremben találkoztam, mivel Sándor kedvenc mozgás formája. Meg lett hirdetve a Tatai-tó futás, sokan indultak, hát én is feliratkoztam, de akkor még bele sem gondoltam, hogy fogok 7 km-et lefutni.....Aztán elkezdtem ....lassan, fokozatosan. Az alap megvolt hozzá, "és minden fejben dől el"-mondta többször is Sándor. A verseny előtti este nagyon izgultam.....Az edző bemelegítő tanácsokkal látott el, és biztosított róla, hogy ő mindenkit bevár, bekísér a célba. Nagyon jól sikerült ez a verseny, családias, igazi csapatként indultunk, és verseny után közösen piknikeztünk is:)Na, ekkor szerettem bele a futásba......és azóta is lelkesen járok a terembe edzeni:)az életem része....

More blog posts

Félmaraton

Április 22.-én sikeresen lefutottam életem első félmaratonját Balatonfüreden. Voltak mély pontok, de sikerült:) Köszönöm a Bátor Táboros szurkolóknak a biztatást, nagyon sokat jelentett:)

Már csak 4 nap….

Nagyon várom a versenyt, nagy az izgalom:)Sokat készültem, remélem minden együtt lesz az első félmaratonom lefutásához. A kedvenc helyemen, a Balaton mellett lesz a verseny, ezért is várom nagyon. Szorítsatok!!!!!:)

Terepfutás:)

Nagyon jól sikerült futás, nagyon jó társaságban, szuper útvonalon. Kicserélős, feltöltős....:)