Lakner Melinda Blog posts

Fellépésre is készülök

5 éve táncolok. A zene mindig része volt az életemnek. Volt, amikor csak önmagában, volt, amikor hangszeren tanultam, volt, amikor kórustag voltam. Most éppen táncolok.

Sokat köszönhetek ennek a mozgásnak, javult tőle az egészségem, a tartásom, fájdalmaim szűntek meg (amik az ülőmunka és az iskolában a sok ülés következtében alakultak ki). Nagyon ajánlom a táncot mint mozgást, mert szórakoztató, és a teljes testet átmozgatja. Na nem a fesztiválokon és szórakozóhelyeken, hanem rendesen órákon, stúdiókban, tánciskolákban.

A mi csoportunk fellépni is szokott, ki gyakrabban, ki ritkábban, de az éves születésnapi est általában mindenkinek közös program. Ez lesz most október végén. Úgyhogy próbálunk, készülünk. Én addig még részt veszek pár futós eseményen is, többek között azon is, amit itt kiírtam a kampányhoz, de ott leszek a 7. kerületi futó- és gyaloglónapon, a Farkaserdőnél a Futó- és kerékpáros fesztiválon, a Kolonics György emlékfutáson, és a fellépés napja pont a 11. Intersport Túranapra esik, hát bemelegítek délelőtt egy 9 km-es túratávon még az esti tánc előtt.

Kezdő futóként a kis távokat nézem, ha azok rutinosabban mennek már, akkor jöhet a következő falat. És közben marad a tánc, ami egy másik műfaj, de ugyanolyan jó, és megadta azt az alapot, betegségekkel teletűzdelt gyerekkorom után, amire most bátran építhetem a többi sportot, a futást, a spinninget, mindent.Lakner Melinda

33rd SPAR Budapest Maraton® Festival
Riska Minimaraton 5 km
Donate now!