Lakner Melinda Blog posts

Már csak párat kell aludni…

Pontosabban már csak 2-t, vagyis pontosan egy párat. Ma még dolgoztam, holnapra szabadságot vettem ki. És ahogy az lenni szokott nálam, a szabadság nem a láblógatásról szól, mert megint lesz mit elintézni.

Többek között a rajtcsomagot is holnap veszem át a versenyközpontban, így lesz alkalmam egy kicsit tájékozódni, hogy ezúttal mi hol lesz, és nem lesz aznap kapkodás. Ez most nekem különösen azért is fontos, mert bár csak délután lesz a Riska Minimaraton, egy kicsit aktívabbá teszem a napot, és előtte, délelőtt kimegyek Gödöllőre egy 6km-es teljesítménytúrára. Eldőlt, és úgy döntöttem, hogy aktívabbá teszem azt a napot. Meg is vettem előre a jegyeket a HÉV-re oda és vissza is.

Amúgy is kell most nekem a mozgás, mert nyáron a BKV-n az egyik járaton nagyon rosszul állították be a légkondit, és ráment a derekamra, amit most úgy néz ki, hogy mozgatni kell, mert akkor jól van. Szóval mozgásban leszek, de azért nem terhelem túl magam, csak ésszerűen. De egy 6km-es gyaloglás azért nem a világ vége, folyamatos mozgás, de nem fáraszt ki futás előtt, kíméli a derekamat, és jól be is melegít. A kettő között pedig lesz időm ebédelni is.

Ma még volt egy táncórám, készülünk fellépésre, ami október 27-én lesz a Duna Palotában, Budapesten. Hamarosan pedig megyek aludni, mert kell a pihenés is. Főleg, hogy holnap nem csak a rajtszámot veszem át, hanem még lesz más teendőm is, amit el kell intézni. Még egy textilboltba is beugrom, nézek valami anyagot jelmezes futáshoz (mert miért ne?), meg fellépőruhához.

Szóval aktívan és izgatottan várom a hétvégét, a szombatot a teljesítménytúra és a futás miatt, és a vasárnapot még meg sem említettem, hogy akkor pedig állatkerti nevelőszülői találkozóra megyek, mert nekem is van pártfogoltam a Fővárosi Állatkertben, így őket is támogatom.

Addig pedig még egy kis utolsó pihenést, amennyi csak belefér, aztán… GO!Lakner Melinda

33rd SPAR Budapest Maraton® Festival
Riska Minimaraton 5 km
Donate now!