Nyámándi Piroska Blog posts

Balatonátúszás

Aki nem volt ott, annak elmondom, hogy a Bátor Táboros csajok és az Élménykülönítmény szurkolótábora egy fantasztikus csapat. Bátrabbak, mint én…tuti, hogy nem álltam volna ki ennyi ember elé torkom szakadtából drukkolni. Jó volt előtte találkozni és közösen rajtolni, megismerkedni egymással és barátságokat kötni és nem utolsó sorban megtudni, hogy milyen sok-sok pénz gyűlt össze a Bátor Tábornak.

Az úszás után a sátorban csokit és mindenféle finomat csócsálni, amit hoztak nekünk a visszatöltésre és beszélgetni, nevetni, mintha mindíg is ismertük volna egymást. Gondoskodtak az innivalóról is, sokan nézték, hogy mi az a kék, amit iszunk és egy kislány meg is jegyezte, hogy nem kéne azt inni, mert már a fürdőruhám is kék. Sikerült lenyelnünk a kortyot és csak azután röhögni…

Köszönet nektek érte 🙂

De

… még nem fogtam fel, nem engedtem el. Olyan, mintha még mindig várnék a rajtra. Nem tudom, hogy mi maradt el, amitől nem érzem késznek. Csak sejtem, hogy az idővel van bajom.Túl soká tartott. 02:29-re mértek, amiből lejön a bechipelés és a sekély vízből a parti kapuig-séta elvesztegetett ideje. Ha levonjuk, 10 perc.

Na igen, a medencében nincsenek 40-50 centis hullámok és keresztáramlatok.

…viszont meglepődtem a főszponzor bőkezűségén!

Hozzászoktam, hogy 5-7-10 kilométeres futóversenyeken 5-7-9 ezer forintos nevezési díjaknál (aranykártyásként és hónapokkal előtte nevezve) a rajt és befutózacsikban elvétve akad egy nápolyi, egy alma, egy kicsi víz, másfél kiló reklámújság. És még érmet sem adnak.

Itt viszont?! Már előtte naptej, fejkendő, szőlőcukor, víz, amennyit akarsz.

Beúszócsomag: eseménypóló, ott főzött kávé, péksüti, alkoholmentes sör, tea, Actimel ivójoghurt, Balatonszelet. Amennyi jólesik és repetázhatsz is.

Úgyhogy, jövőre veletek ugyanitt Élménykülönítmény!

Most jöhet a támogatók köszönő ajándékainak és közös bulijának megszervezése. Hiszen a megígért nyereménybort ki kell nyitni…

 

 

 

aviary_1499861462595

Balaton átúszás 5.2 km 02:29:00 1863 kCal

Nyámándi Piroska

13th Lake Balaton Supermarathon
Balaton Szupermaraton
Donate now!