RMC Blog posts

RMC háziverseny: több mint 170 órát gyűjtöttünk!

Az elmúlt héten megrendeztük az első RMC Sporthetünket, ami egy háziverseny volt osztályaink között. Múlt héten az volt a feladat, hogy közösen próbáljon meg mindenki minél több sporttal töltött órát gyűjteni Élménykülönítményünkbe. Az események minden várakozásunkat felülmúlták: a munkatársak nagyon komolyan vették a feladatot és így szuper motiváltak voltak. Sok közös sportra került sor, például a pénzügyi és az adminisztrációs osztály közös bowlingozást valósított meg, asszisztenseink pedig egy komplett közös edzést tartottak a rendelőben, a nyitvatartási idő után.

Az összeszámlálás eredménye szerint a nyertes a FOGÁSZAT lett, a fogorvosok és fogászati asszisztensek külön-külön és együtt is a legtöbb sportolási percet gyűjtötték. Szívből gratulálunk nekik, kiemelkedő teljesítményüket tortával háláljuk meg. 😊

Az egész csapat elképesztő energiákat és ötleteket mozgósított, és mindenki máshogy. Ezért úgy döntöttünk, hogy különdíjakat is adunk.

  • Asszisztensek: Hivatás Díjat, mert imádtuk, hogy a rendelőben tornáztak együtt.
  • Belgyógyászok: Legsportosabb Orvos csapat Díjat.
  • Ellátás-szervezési osztály: Sokszínű Sportolás Díját, mert annyira különböző sportokat próbáltak ki.
  • Pénzügy, IT és Admin csapat: Aktivitás Díjat, megosztottan, hiszen a legaktívabb hetük volt így együtt.
  • Kommunikáció: Kreatív Díjat, a virtuális live sportolásért.

Ezzel a versennyel egy hét alatt összesen 170,16 órát gyűjtöttünk! Nagyon büszkék vagyunk az RMC csapatra!❤️

Idei Élménykülönítményünkből már csak egy hét van hátra. Mindent beleadunk, az utolsó percig fogjuk gyűjteni az órákat, hogy összegyűljön az álomösszeg, amivel a Bátor Tábort fogjuk támogatni.

csop_blogmontázs_1121-1

RMC

Milliót a millióért
Special team
Donate now!