Első hét végi köszönet :)

Ezúton is nagyon köszönöm mindenkinek a támogatás! A héten én is megcsináltam a tervezett edzéseimet (lásd edzésnapló) és sok plusz erőt adott a cél is a nyűgösebb napokon :) Jó pihenést mindenkinek a hétvége hátralévő részére, a most is dolgozóknak pedig kitartást!

More blog posts

Hatalmas élmény volt…

Hát lezajlott a Vivicitta; hatalmas élmény volt, és nagyon megtisztelő a lila pólóban futni :) A szurkoló csapat pedig elképesztő volt, majdnem elbőgtem magam.. 1 óra 2 perc körül futottam, ami nekem jó eredmény, elégedett vagyok, tökéletes idő volt, nem hiányzott futás közben a napsütés :) Nehéz volt ma visszazökkenni a hétköznapokba :) Nagy köszönet mindenkinek!  

Sorsolás és utolsó hét :)

Megvan a játékom nyertese :) Sok szeretettel gratulálok, remélem így én is tudok egy kis örömöt okozni! Már egy hét sincs a versenyig, a héten is edzek rendesen :) Köszönöm szépen az eddigi támogatásokat, akinek még van lehetősége a hátralévő időben, nagyon örülnék neki. A legkisebb összeg is nagyon sokat segít, és igazán fantasztikus ügyet támogat!

Közeleg az idő – és egy kis játék

Nagyon köszönöm az újabb támogatásokat is!!! Készülök, ma is edzettem, ez már a nyújtás a végén :) Ja, és a kezdetektől vasárnap délig támogatók között vasárnap este sorsolok egy ajándék fülbevalót Swarovski szívecskékkel a nyertes által választott színben. Hajrá mindenkinek :)