Adományoddal súlyosan beteg gyerekek és családjaik életét segítesz megváltoztatni a Bátor Tábor ingyenes élményterápiás programjain.

Vállalt kihívás Egyéni maraton (42,195 km)
Hátralévő idő Lezárult
Lilapólós Simon Linda
18 000 Ft Cél 250 000 Ft 7%
XY
MM
+1
Ők már
támogatták
18 000 Ft Cél 250 000 Ft 7%
XY
MM
+1
Ők már
támogatták

Linda vagyok. És egyszerűen csak futok. 1 éve. Semmi komoly. Vagyis remélem, idén már nagyon komoly lesz! :) Folyton azt kérdezi mindenki, miért futok. Persze azok, akik még sosem próbálták. Vagy azok, akik hamar feladták. Mert hát ez küzdelmekkel jár. Olykor veszettül fáj. Akkor mégis miért? :) Mert van pozitív oldala is. Például az egészség. És az érzés, hogy ÉLEK! Az érzés, hogy képes vagyok rá, és a tudat, hogy meg is teszem. Néha ez öncélúnak hangzik. Aki nem próbálta hosszú távon, nem értheti. Öncélúnak hangzik az én-idő, öncélú a saját egészség, öncélú a vele járó pénzkiadás. Pedig nem ez a lényege. Ennél sokkal többet rejt magában. A futás nagyon is összehoz! Összehoz Önmagaddal. Mint tudjuk, ez legtöbbször fájdalmas. De a végén mégis győzöl, és rájössz, hogy piszkosul megérte. Összehoz hasonló emberekkel, akikkel együtt küzdhetsz, együtt örülhetsz. Közösség építő. Mégpedig szeretettel teli. És itt érek el oda, hogy megértsd, a futás gyönyörű!! Egy olyan ember vagyok, aki abban tud kiteljesedni, ha adhat másoknak. Világ életemben az hajtott, hogy egyszer olyan 'nagy' legyek, hogy én is tudjak másoknak segíteni. Ahhoz, hogy ezt megtehesse valaki, először meg kell erősödnie. Úgy gondolom, készen állok! Legszebb dolog pedig, ha olyan valamivel segíthetünk, amit igazán szeretünk csinálni. A futás pedig számomra ilyen. Jótékony céllal állok rajthoz 2019. 09. 29-én a 34. SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon, életem első maratonfutásán, a súlyos beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával foglalkozó Bátor Tábor Alapítvány futócsapatának tagjaként. Adománygyűjtési célom 250.000 Forint. Kérlek, segíts Te is az elérésében: fogadj örökbe egy kilométert a futásomból! Minden felajánlásnak nagyon fogunk örülni! Én egy óriási álmomat adom nekik, Te a támogatásodat. Ők pedig szívük teljével fognak örülni neki, tudom. Legyünk támogatójuk, példamutatójuk ebben a küzdelmekkel teli világban! Mutassuk meg számukra, hogy létezik még önzetlen segítség, és tiszta öröm! ?

XY

XY

5 éve

X HUF

támogatás

MM

Michaletzky Mátyás

5 éve

X HUF

támogatás

Hajrá!!

Géczi Ádám

5 éve

1 000 HUF

támogatás

DA

Diószegi Attila

5 éve

10 000 HUF

támogatás

Legújabb támogatók

Nézd meg, mennyien támogatták a kampányt!

XY

XY

5 éve

X HUF

támogatás

MM

Michaletzky Mátyás

5 éve

X HUF

támogatás

Hajrá!!

Géczi Ádám

5 éve

1 000 HUF

támogatás

Hírlevél

Iratkozz fel, ne maradj le az Élménykülönítmény és a Bátor Tábor híreiről! Nem spamelünk, mégis mindent megtudhatsz közösségi programjainkról, edzéseinkről, versenyekről és arról, adománygyűjtéseddel hogyan változtatod meg súlyosan beteg gyerekek életét!

Hírlevél feliratkozás