rOHam

Balogh Virág Katalin

27. Spar Budapest Maraton / Maraton váltó

Ha futok, önmagamnak és önmagamért és egyedül önmagammal futok. Miután nekiindulok, minden lépéssel távolabb kerülök a mindennapok éppen aktuális zizegéseitől, és közelebb ahhoz a furcsán semmilyen érzéshez – amit sokféleképpen szoktak nevezni -, hogy hirtelen megszűnik a múlt és jelen, és csak az van, ami van, ami körülöttem történik, amit csinálok: a futás. Egy kis szabad foglalkozás a léleknek, akármilyen tevékenység révén érjük is el, felemelő és pótolhatatlan élmény.

Ebből az érzésből tudok kiindulni, amikor megpróbálom elképzelni, hogy mit jelenthetnek a betegségükkel nap mint nap megküzdő gyerekek és szüleik számára a Bátor Táborban átélt élmények. A Bátor Tábor Alapítvány tizenegy éve foglalkozik daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával. Évente 700 súlyos beteg gyereknek biztosít sikerélményekben és megerősítésben gazdag vidám programokat – olyan kalandokat, amiktől a gyerekek új erőre kapnak, erősödik az önbizalmuk és a gyógyulásukba vetett hitük. Márpedig a gyógyszerek mellett ezekre is nagyon nagy szükség van a felépüléshez. Ahogy egy táborozó mondta: „Az orvosok az életemet, a Bátor Táborosok az életkedvemet adták vissza.”

2012. október 7-én én is ezekért az élményekért állok majd rajthoz a 27. Spar Budapest Maratonon csapatommal, a rOHammal, melyben négy kedves kollégámmal futunk együtt. Kérlek, állj mellém Te is, fogadd örökbe egy kilométeremet egy-két ezer forint felajánlásával, legyen ez a futás ezúttal közös élmény. Veled együtt messzebb jutunk.

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Csapat eddig gyűjtött: 166 000 HUF

Hírfolyam szűrése:

 • okt 02
 • FC

  Fejes Csilla

  - támogatja rOHam csapatát

  Hajrá lányok!
 • BM

  Balogh Mihály

  5 000 Ft-tal támogatja rOHam csapatát

  sejrá kata!
 • okt 01
 • CB

  Cseh Boglárka

  25 000 Ft-tal támogatja rOHam csapatát

  a kollégáktól :)
 • Sze 18
 • SCK

  Shortcut Communications Kft.

  - támogatja rOHam csapatát

Versenyek (1)

27. Spar Budapest Maraton
166 000 HUF

Támogatóim (4)

FC
BM
CB
SCK