Run for Life

Csala Adrianna

28. Spar Budapest Maraton / Flora Maratonstaféta (4 fős maraton váltó)

Ott ahol a lehetetlen nem létezik és bármiféle akadály csak a képzelet játékszere. Ott ahol a csoda rendszeres vendég a kacagás és a hit pedig végtelen.
Ott találod Csodaországot, hol az élet valódi álom, ahol 10 napos az esztendő, egészséggel lesz teli a bendő, s nem csalás nem ámítás, boldog ottan minden betyár s leány.

Sok-sok szorgos mester ember szórakozni várja őket. Megpihenni, jót nevetni, nagy kihívást megkūzdeni, kis lépések semmi más, mégis hatalmas dolgok ezek, nem vitás. Ha az ember itt lehet, eszét veszti, higyj nekem! Mert nincs olyan, hogy ráció, ezt tudom, és, hogy ez már nekemnem való. Mert bárki is vagy, bárhonnan is, itt képes vagy a csodára is. Pici ember, nagyobb kamasz, súlyos betegségel kellett, hogy megküzdjenek. De ide értek, úgy biza, s a Bátor Tábor után senki sem tér régi ōnmagaként haza!

Arra kérlek drága ember, ha olvasod e sorokat.Támogasd meg én futásom, hisz minden darab felajánlott krajcárod Csodaországban várományos. Legyen az kicsi vagy nagy, segít, hogy sok-sok gyermek arcát mosolygósra szépítsd!

Ismersz, vagy talán nem is. De szavamat adom neked, hogy pénzed a legjobb helyre teszed! Magam is jártam ott, látam a csodát, hatalmas kūzdelmeket és legyőzōtt félelmeket.

Hatalmas būszkeségel futok a csodáért. Kōszōnet azoknak kik ezt lehetővé tették.
És Ember!!! Ki ezt olvasod, légyj būszke Te is, mert te ezt támogathatod!!!

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Csapat eddig gyűjtött: 162 819 HUF

Hírfolyam szűrése:

 • okt 10
 • MP

  Miklian Peter

  2 961 Ft-tal támogatja Run for Life csapatát

 • okt 07
 • CA

  Csalová Adriana

  13 358 Ft-tal támogatja Run for Life csapatát

Versenyek (2)

28. Spar Budapest Maraton
162 819 HUF
27. Spar Budapest Maraton
230 358 HUF

Támogatóim (2)

MP
CA