Danka-Lamm Anita

34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás / Egyéni félmaraton

Idén ismét jótékony céllal állok rajthoz a 2019. április 14-i 34. Telekom Vivicittá Félmaratonon a súlyos beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával foglalkozó Bátor Tábor Alapítvány futócsapatának tagjaként. Szeretnék összegyűjteni 150 000 Forintot, amit a szervezők a táborozó gyerekek egészséges étkezésére fordítanak majd.

Vannak olyan kezdeményezések, közösségek, amelyek jobbá teszik a világot és életeket változtatnak! Ilyen a Bátor Tábor! Reményt ad, vidámságot, erőt, lendületet mindenkinek, aki kicsit is közel kerül ehhez a családhoz legyen az futó, szurkoló, önkéntes, cimbi vagy támogató. Büszke vagyok magamra, hogy tavaly már részese lehettem annak, amit ez a csapat megtesz a súlyosan beteg gyerekekért. Idén is szeretnék büszke lenni, idén is szeretnék segíteni, így idén áprilisban újra lilában futok az Élménykülönítmény tagjaként a Bátrakkal és a Bátrakért!

Ha szeretnél segíteni, hogy eggyel több beteg gyermek részesüljön életre szóló élményben, kérlek támogasd a kampányomat és jelképesen fogadj örökbe egy-egy kilométeremet egy-két ezer forint vagy akár egy kávé árának felajánlásával.

Adománygyűjtési cél:

150 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Eddig gyűjtött: 10 000 HUF
Támogass!

Hírfolyam szűrése:

  • feb 11
  • XY

    XY

    10 000 Ft-tal támogatja Danka-Lamm Anita kampányát

Támogass!

Versenyek (2)

Támogatóim (1)

XY