Dér Csilla

34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás / Egyéni félmaraton

A Bátor Táborról hosszú évekkel ezelőtt anyaként hallottam először, és nagyon megfogott, ahogyan az itt dolgozók tenni igyekeznek a súlyosan beteg gyerekek és családjuk életminőségének javításáért. Leendő pszichológusként feladatomnak érzem, hogy ha tudok, segítsek azoknak, akiknek valamiért nehezebb. Amikor először olvastam arról, hogy jótékonysági futás keretében adományokat lehet gyűjteni, elhatároztam, hogy ha már biztosan le tudok futni egy komolyabb távot, én is ezt szeretném csinálni. A jótékonysági futás számomra az életörömöt és a segítségnyújtást jelképezi, megtisztelő, hogy részt vehetek benne.
Jótékony céllal állok rajthoz a 2019. április 14-i 34. Telekom Vivicittá Félmaratonon a súlyos beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával foglalkozó Bátor Tábor Alapítvány futócsapatának tagjaként. Adománygyűjtési célom 150 ezer forint.
Kérlek, segíts Te/segítsen Ön is az elérésében: fogadj/on örökbe egy kilométert a futásomból!

Adománygyűjtési cél:

150 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Eddig gyűjtött: 15 000 HUF
Támogass!

Hírfolyam szűrése:

 • dec 22
 • Czérna Ágnes

  - támogatja Dér Csilla kampányát

  Hajrá, Csilla!
 • dec 21
 • LV

  Lipp Vera

  10 000 Ft-tal támogatja Dér Csilla kampányát

  Csillám, hajrá, egy nagyon jó ügyet támogatsz! Puszi!
Támogass!

Versenyek (1)

Támogatóim (2)

LV