Dr. Tóth Zsuzsanna Eszter

36. Wizz Air Budapest Félmaraton / Egyéni félmaraton

Tóth Zsuzsanna Eszter vagyok, “hivatásos” karanténfutó: a sport mindig is része volt az életemnek, de a futás igazi örömét a Covid időszaknak köszönhetem. Mióta anya lettem, azóta sokkal érzékenyebben fordulok gyerekekkel kapcsolatos “megmozdulások” felé. A 36. Telecom Vivicitta-n megtapasztaltam, hogy milyen felemelő érzés sporttal segíteni másokon, és úgy döntöttem, hogy ezt az érzést én sem szeretném kihagyni. Szeretnék segíteni, de ahhoz, hogy segíthessek, szükségem van a Te segítségedre is, mert ez csak így sikerülhet.
Arra vállalkoztam, hogy a hátralévő egy hónapban 200000 Ft-ot gyűjtök a Bátor Tábor Alapítványnak a következő futásommal.
Miért van szükségem Rád? Hogy kis boldogságot csempésszünk együtt néhány beteg gyermek és családja életébe a Bátor Tábor Alapítványon keresztül, akik a leglelkesebb szurkolótábort hozzák magukkal minden futóversenyre.
Mit kell ehhez tenned? Támogasd az aug. 29-i Wizz Air félmaratoni futásomat egy fagyi, egy süti, egy kávé, egy rozé fröccs, egy hideg sör vagy egy mozijegy árával, én meg lefutom a Rád eső néhány métert, és így együtt segítünk másokon!

Adománygyűjtési cél:

250 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Összesen gyűjtött: 339 712 HUF

Hírfolyam szűrése:

Versenyek (1)

36. Wizz Air Budapest Félmaraton
339 712 HUF

Támogatóim (64)

PK
SK
PK
XY
XY
XY
BH
XY
GM
KG
ÁZ
SL
XY
XY
XY
MN
BA
PZ
FJ
MM
XY
DKK
XY
BI
LG
JB
BB
XY
GP
XY
XY
XY
XY
XY
NE
BA
ÁG
FG
XY
NM
SA
TA
XY
SOL
ZN
DM
JI
HR
MN
RG
XY
XY
TF
XY
HN
MF
XY
XY
FT
MS
XY
XY