iGOmyway

Eörssy Bence

27. Spar Budapest Maraton / Maraton váltó

Többekhez hasonlóan én is egy önkéntes nap alkalmával ismertem meg közelebbről is a Bátor Tábort.

Beszélgetve az ott dolgozó cimborákkal (az önkénteseket hívják így emlékeim szerint) és megnézve pár filmet az ott táborozó gyerekekről sikerült meggyőződni róla, hogy kevés ilyen hasznos és hatékony hely létezik, ahol ennyi élményt és ilyen sokrétű feltöltődést tudnának adni a gyereknek a gyógyuláshoz. Hihetetlen sokat jelent nekik az itt eltöltött idő, megnő a hitük, tovább tudják folytatni a küzdelmet az egészség felé, amiben – higgyétek el – sokszorosan lepipálnak minket, egészséges embereket.

Több olyan gyereket láttam, akik az átélt küzdelmek hatására messze meghaladták érettségben a tényleges naptári korukat és bevallom, ez elég szívbemarkoló tud lenni. Részemről a minimum, hogy segítsek ennek a nagyszerű tábornak a fenntartásában, fejlesztésében.

Itt szeretném egyúttal megköszönni az összes eddigi és jelenlegi önkéntes nevelőnek is a munkáját, segítségét, amellyel lehetővé tették a gyerekek táboroztatását, ők is megérdemlik a maximális elismerést!

Tudom, hogy rengeteg mindent lehetne még tenni, de most adódott egy nagyszerű és egyszerű alkalom, hogy segíthessünk, hidd el, akár 1 mozijegy ára is sokat jelenthet.

Kérlek, segítsd Te is abban, hogy elérjük a célkitűzésünket, és csapatunkkal összegyűjthessük a Bátor Tábornak a vállalt összeget!

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Csapat eddig gyűjtött: 409 147 HUF

Hírfolyam szűrése:

 • Sze 10
 • XY

  XY

  - támogatja iGOmyway csapatát

  Büszke vagyok rátok!
 • Sze 05
 • VV

  Vincze Vendel

  10 000 Ft-tal támogatja iGOmyway csapatát

 • aug 29
 • EB

  Eörssy Bence

  5 000 Ft-tal támogatja iGOmyway csapatát

Versenyek (1)

27. Spar Budapest Maraton
409 147 HUF

Támogatóim (3)

XY
VV
EB