Metlife Biztosító Csapata

Földi Mátyás

30. Telekom Vivicittá /

Földi Mátyás vagyok, 3 gyermekes apuka és hobbisportoló. 2015. április 19-én a jubileumi 30. Telekom Vivicittá Városvédő Futás, Midicitta (7 km-es) távjának lefutására készülök, a Metlife csapatának tagjaként.

A Bátor Tábor Alapítvány tizenhárom éve foglalkozik daganatos és krónikus beteg gyerekek és családtagjaik élményterápiás táboroztatásával. Évente több, mint 1000 táborozónak biztosít sikerélményekben és megerősítésben gazdag vidám programokat – olyan kalandokat, amiktől a gyerekek új erőre kapnak, erősödik az önbizalmuk és a gyógyulásukba vetett hitük.
Az Élménykülönítmény a Bátor Tábor Alapítvány jótékonysági sportközössége, amely súlyos beteg gyerekek megsegítésére jött létre. Először a tavalyi évben találkoztam az Élménykülönítmény csapatával, akkor még csak támogatóként. Idén úgy döntöttem, hogy sportolóként is támogatom a csapatot, és aktív részvételemmel segítem az alapítvány adománygyűjtését.

2015. április 19-én azzal a céllal állok majd rajthoz a 30. Telekom Vivicittá Városvédő Futás 7km-es távján, hogy jótékonysági futásommal támogatni tudjam az Alapítványt.
Ha Te is szívesen segítenél a beteg gyereken, fogadd örökbe egy kilométeremet egy-két ezer forint felajánlásával. Segíts Te is, hogy segíthessünk, Veled együtt messzebb jutunk!

Adománygyűjtési cél:

800 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Csapat eddig gyűjtött: 932 187 HUF

Hírfolyam szűrése:

  • ápr 13
  • FM

    Földi Mátyásné

    - támogatja Metlife Biztosító Csapata csapatát

    Sok sikert kívánok minden versenyzőnek! Hajrá!

Versenyek (1)

30. Telekom Vivicittá
932 187 HUF

Támogatóim (1)

FM