Crna Górék

Győrffy Zsófia

27. Spar Budapest Maraton / Maraton váltó

Szeretek járni-kelni a nagyvilágban és új dolgokba belevágni, így az általam kedvelt és űzött sportok száma évről évre egyre gyarapszik. Mászom falra, sziklára, járok két keréken, küzdök a tajtékzó hullámokkal.

Nagy örömmel csatlakoztam e nemes kezdeményezéshez és „ragadtam” ismét futócipőt. A gyerekekre gondolva és a jó barátokkal, csapatban edzve nagyobb élvezet a futás és gyorsabban fogynak a kilométerek. Célom, hogy részvételemmel felhívjam a körülettem élők figyelmét erre az akcióra.

Csapatunk egy montenegrói kalandtúra során alakult, egy társunk inspirálására. A Bátor Tábornak való gyűjtéssel nem csupán öncélúan futunk: azért gyűjtünk, hogy a beteg gyerekek is rátaláljanak az életünket megszépíteni képes életörömre.

Támogasd csapatunk adománygyűjtését! Minden kis összeg számít, 500 Ft-ért már 100 méterünket örökbe fogadhatod, mely közelebb visz ahhoz a célhoz, hogy gyermekek életét tegyük szebbé.

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Csapat eddig gyűjtött: 246 755 HUF

Hírfolyam szűrése:

  • okt 01
  • NI

    Nemere István

    1 000 Ft-tal támogatja Crna Górék csapatát

Versenyek (1)

27. Spar Budapest Maraton
246 755 HUF

Támogatóim (1)

NI