Anna+Joe+Benő

Jordon-White Joe

27. Spar Budapest Maraton / Maraton váltó

Nyár közepén döntöttünk úgy Annával, hogy futunk egy félmaratont. Én egy nagyobb kalandra való felkészülésként teljesítem a távot, Annának viszont ez lesz az első. Mindketten erősen vonzódunk Budapesthez, és bár most Londonban élünk, szívesen ragadunk meg minden alkalmat, hogy visszatérjünk a magyar fővárosba. A futás kiváló ürügynek bizonyul, Anna gyerekkori barátnőjétől hallottunk a Bátor Táborról és egyből kapcsolatba léptünk velük.

Többször teljesítettem már nagyobb kihívásokat jótékonysági ügyek érdekében, nagy öröm számomra, hogy ezt most Annával tehetem. Neki ez lesz az első. Örülök, hogy én diktálhatom neki a tempót!

Kérünk benneteket, hogy támogassátok rajtunk keresztül a Bátor Tábort!

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Csapat eddig gyűjtött: 270 625 HUF

Hírfolyam szűrése:

 • Sze 25
 • DS

  David Smyth

  11 000 Ft-tal támogatja Anna+Joe+Benő csapatát

  Love lift us up where we belong / Where the eagles cry / On a mountain high / Love lift us up where we belong / Far from the world we know / Up where the clear winds blow
 • Sze 24
 • AJ

  Andrew Jordon-White

  13 750 Ft-tal támogatja Anna+Joe+Benő csapatát

  Have a good race! Best of luck.

Versenyek (1)

27. Spar Budapest Maraton
270 625 HUF

Támogatóim (2)

DS
AJ