iGOmyway

Kerecsen Éva

27. Spar Budapest Maraton / Maraton váltó

Az egészséges életmód híveként receptem a rendszeres sportolás, az egészséges étkezés és a pozitív életszemlélet. Fontos tenni önmagunkért, de még fontosabb segíteni azokon, akik külön küzdelmet folytatnak az átlagos mindennapokért.

Vállaltam, hogy futok, terjesztem a Bátor Tábor hírét, és adományt gyűjtök. Kérlek, segíts Te is abban, hogy megvalósulhasson csapatunk célkitűzése, fogadd örökbe egy kilométeremet egy-két ezer forint felajánlásával!

A Bátor Tábor Alapítvány tizenegy éve foglalkozik daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával. Évente 700 súlyos beteg gyereknek biztosít sikerélményekben és megerősítésben gazdag vidám programokat – olyan kalandokat, amiktől a gyerekek új erőre kapnak, erősödik az önbizalmuk és a gyógyulásukba vetett hitük. Márpedig a gyógyszerek mellett ezekre is nagyon nagy szükség van a felépüléshez.

Ahogy egy táborozó mondta: „Az orvosok az életemet, a Bátor Táborosok az életkedvemet adták vissza.”

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Csapat eddig gyűjtött: 409 147 HUF

Hírfolyam szűrése:

 • Sze 15
 • KD

  Kerecsen Dávid

  5 000 Ft-tal támogatja iGOmyway csapatát

 • Sze 06
 • XY

  XY

  2 500 Ft-tal támogatja iGOmyway csapatát

  Köszönjük a figyelem-felkeltést! :) Hajrá! :)

Versenyek (1)

27. Spar Budapest Maraton
409 147 HUF

Támogatóim (2)

KD
XY