Nyulee Csapata

Komlós Barbara

27. Spar Budapest Maraton / Maraton váltó

Csapatunkkal másodszor állunk rajhoz az Élménykülönítmény színeiben. Az előző verseny és az azt megelőző időszak is mindannyiunk számára rengeteg élményt és szép emléket nyújtott, így nem volt vitás, hogy most is csatlakozunk.

Célunk most is 200.000 forint összegyűjtése, ehhez kérnénk a Ti segítségeteket! Elsőre nagy összegnek tűnhet, de ha sokan összefogunk, egészen biztos, hogy elérjük a magunk elé tűzött célt. Kérlek támogasd csapatunkat, hogy te is részese legyél ennek a nagyszerű kezdeményezésnek. Hidd el, hogy a Bátor Tábor résztvevőinek egy apró összeg is hatalmas ajándék lehet.

2012. október 7-én én is ezekért az élményekért ismét rajthoz állunk a 27. Spar Budapest Maratonon. Kérlek, állj mellénk Te is, fogadd örökbe kilométereinket egy-két ezer forint felajánlásával. Veled együtt messzebb jutunk/futunk =)

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Csapat eddig gyűjtött: 218 500 HUF

Hírfolyam szűrése:

 • okt 08
 • XY

  XY

  - támogatja Nyulee Csapata csapatát

  "Sohasem az a fontos, hogy milyen messze, milyen magasra ment az ember, s az sem, hogy milyen nehezen - csakis az, milyen élményeket hozott magával."
 • Sze 02
 • SR

  Szálkai Róbert

  10 000 Ft-tal támogatja Nyulee Csapata csapatát

  Hajrá Lányok! :)

Versenyek (1)

27. Spar Budapest Maraton
218 500 HUF

Támogatóim (2)

XY
SR