Nyulee Csapata

Komlós Henrietta

27. Spar Budapest Maraton / Maraton váltó

Az Élménykülönítmény előző jótékonysági futóversenyén során még a pálya mellől szurkoltam húgomnak és a csapatának, de annyira megtetszett a kezdeményezés és a hangulat, hogy mindenképpen csatlakozni szerettem volna én is.

Célunk 200.000 forint összegyűjtése, ehhez kérnénk a Ti segítségeteket! Elsőre nagy összegnek tűnhet, de ha sokan összefogunk, egészen biztos, hogy elérjük a magunk elé tűzött célt. Kérlek támogasd csapatunkat, hogy te is részese legyél ennek a nagyszerű kezdeményezésnek. Hidd el, hogy a Bátor Tábor résztvevőinek egy apró összeg is hatalmas ajándék lehet.

2012. október 7-én én is ezekért az élményekért rajthoz állunk a 27. Spar Budapest Maratonon. Kérlek, állj mellénk Te is, fogadd örökbe kilométereinket egy-két ezer forint felajánlásával. Veled együtt messzebb jutunk/futunk =)

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Csapat eddig gyűjtött: 218 500 HUF

Hírfolyam szűrése:

Versenyek (1)

27. Spar Budapest Maraton
218 500 HUF