Villám Kislány

Kovács Borbála

27. Spar Budapest Maraton / Maraton váltó

Az egészség megőrzésének és a sportolásnak a fontossága az elmúlt egy évben lényegesen felértékelődött bennem. A Bátor Tábor részéről az Élménykülönítmény egy szuper jó kezdeményezés szerintem, ezért nagyon örülök, hogy Réka meghívott a csapatukba, és büszkén részt vehetek a Bátor Tábor támogatásában. Habár nem vagyok egy óriási sportoló, a közös és nemes célok mindig nagy lelkesedéssel töltenek el, futás közben is ez tudat lesz számomra a húzóerő.

Az Élménykülönítményhez való csatlakozásommal, a jótékonysági futásommal a barátaimat, hozzátartozóimat és a környezetemben élőket szeretném közös jótettre inspirálni.

A Bátor Tábor Alapítvány tizenegy éve foglalkozik daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával. Évente 700 súlyos beteg gyereknek biztosít sikerélményekben és megerősítésben gazdag vidám programokat – olyan kalandokat, amiktől a gyerekek új erőre kapnak, erősödik az önbizalmuk és a gyógyulásukba vetett hitük. Márpedig a gyógyszerek mellett ezekre is nagyon nagy szükség van a felépüléshez. Ahogy egy táborozó mondta: „Az orvosok az életemet, a Bátor Táborosok az életkedvemet adták vissza.”

2012. október 7-én én is ezekért az élményekért állok majd rajthoz a 27. Spar Budapest Maratonon. Kérlek, állj mellém Te is, fogadd örökbe egy kilométeremet egy-két ezer forint felajánlásával. Veled együtt messzebb jutunk.

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Csapat eddig gyűjtött: 246 330 HUF

Hírfolyam szűrése:

 • okt 24
 • XY

  XY

  - támogatja Villám Kislány csapatát

  Dori + saját nevemben :)
 • okt 02
 • TB

  Tóth Benedek

  - támogatja Villám Kislány csapatát

Versenyek (1)

27. Spar Budapest Maraton
246 330 HUF

Támogatóim (2)

XY
TB