Happy End

Lakatos Melinda

27. Spar Budapest Maraton / Maraton váltó

Tavaly vettem részt először futórendezvényen és nagyon megfogott a hangulat; a futótársak, akikkel együtt küzdöttük le a kilométereket; az emberek, akik ismeretlenül is drukkoltak, biztattak; és végül elérni a kitűzött célt; mindez kitörölhetetlenné vált. De idén már nem értük be ennyivel…

Egy nyári délután kaptam egy telefonhívást, hogy nincs-e kedvem csatlakozni az idei Spar Maratonon egy váltócsapathoz. Mikor kiderült, hogy kik lennének a csapattársak, nem volt kétség, köztük van a helyem. Csak szépen lassan lett világos előttem, hogy nem csak a távolság legyőzését vállaltuk, ennél sokkal többről van szó. Bevallom, nem akartam elhinni, hogy működni fog, hogy tényleg képesek vagyunk megmozgatni a családjainkat, barátainkat, munkatársainkat. Ahogy teltek a napok, egyre sürgetett az idő: bele kell húznunk, ha tényleg minden kilométerünkre szeretnénk örökbefogadót találni. Szerveztünk közös futásokat, közös fényképezést, felkerültek az első profilképek, bemutatkozó szövegek, kiküldtük az első e-maileket és szépen lassan megérkeztek az első adományok is. Csodálatos látni, ahogy gyűlnek a támogatóink és olvasni a biztató üzeneteiket a honlapon! Mindenkinek nagyon hálásak vagyunk, akik segítenek akárcsak 1 kilométerrel is.

Miért tartom fontosnak ezt a kezdeményezést? Néhány éve futok csak rendszeresen, annak ellenére, hogy gyerekként a sport mindennapi része volt az életemnek. Óvodásként kezdtem el úszni, sok-sok edzést végigszenvedtem és alig vártam, hogy elég nagy legyek hozzá, hogy ne kelljen többet uszodába menni. Ma már tudom, hogy mennyire fontos része volt ez az életemnek, megtanultam kitartani még akkor is, amikor úgy éreztem nem tudok több karcsapást tenni. Ezt a kitartást szeretném kívánni minden Bátor Táboros gyereknek, és hiszem, hogy a nekik szervezett táborok ehhez nagyon-nagyon sokat hozzá tudnak adni.

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Csapat eddig gyűjtött: 276 500 HUF

Hírfolyam szűrése:

 • okt 01
 • KZ

  Kuti Zsolt

  5 000 Ft-tal támogatja Happy End csapatát

 • Sze 19
 • SA

  Szűcs Attila

  2 000 Ft-tal támogatja Happy End csapatát

 • Sze 09
 • BM

  Brauner Margit

  - támogatja Happy End csapatát

  Hajrá Linda, hajrá lányok!Annyira jó dolog, hogy futásotokkal adományt is gyűjtötök.Büszke vagyok rátok!

Versenyek (1)

27. Spar Budapest Maraton
276 500 HUF

Támogatóim (3)

KZ
SA
BM