Mosolyművek

Losonczi Dóra

27. Spar Budapest Maraton / Maraton váltó

Tipikusan „csak a busz után futó” ember voltam nagyon sokáig. Nem értettem, hogy mi szép és jó lehet egy monoton és nem kicsit lefárasztó mozgásban. Aztán egyszer, amikor is rájöttem, hogy mozogni kéne valamit, változtatva az addigi életmódomon, kihívásként állítottam magam elé a futást. Azt hiszem, az akkori kihívásból mára egy nagyon jó barátság, egy életre szóló kapcsolat alakult ki. A futás által sokkal jobban megismertem magam és jobban tudom kezelni a körülöttem lévő világot és remélhetőleg most egy nagyon nemes célt is tudok támogatni ezzel!

Ahogy a futást és annak hihetetlenül addiktív „személyiségét” sem ismertem, ugyanígy voltam a Bátor Táborral. Sosem gondoltam volna, hogy egy elsősorban beteg gyerekeknek épített táborban életre szóló élményeket szerezhetek, amik a mai napig – és biztos vagyok benne, hogy – a jövőben is mosolyt csalnak majd az arcomra. Egy céges kezdeményezés kapcsán kerültem kapcsolatba a Bátor csapattal, amikoris a szokásos karácsonyi ajándékozás helyett a tábor számára gyűjtöttünk. Ezért cserébe vetélkedőkkel és játékokkal teli 2 napot tölthettünk el, ami után kis túlzással könnyes szemekkel távoztunk. Teljesen más értelmet nyert a beteg gyerekekkel való foglalkozás, illetve ennek a nemes célnak a támogatása a hatvani kiruccanás után.

Ezért sem volt kétséges számomra, hogy csatlakozom a Bátor Tábor Élménykülönítmény nevű jótékonysági futócsapatához. Ha egy ilyen pici dologgal (bár most még nem annak látom az általam választott 9 km-ert) támogatni és segíteni tudom a Bátor Tábort, akkor nem kérdés, hogy meg kell csinálni. A futás részét vállalom, bízz bennem, de szeretnélek megkérni, hogy Te is segíts nekem.

Szeretnélek megkérni, hogy támogasd a futásom, illetve ezáltal a Bátor Tábor lakóit és fogadd örökbe egy vagy akár több kilométerem is! Így közösen tudjuk támogatni a daganatos, hemofíliás, cukorbeteg és krónikus ízületi gyulladással élő gyerekeket.

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Csapat eddig gyűjtött: 214 400 HUF

Hírfolyam szűrése:

 • okt 06
 • KK

  Kovács Krisztina

  3 000 Ft-tal támogatja Mosolyművek csapatát

 • okt 03
 • FR

  Füle Réka

  2 000 Ft-tal támogatja Mosolyművek csapatát

 • okt 01
 • LD

  Losonczi Dóra

  2 900 Ft-tal támogatja Mosolyművek csapatát

  Geri, Ricsi, Fruska
 • Sze 11
 • DLG

  Dr. Losonczi György

  5 000 Ft-tal támogatja Mosolyművek csapatát

  Hajrá Dorci!
 • Sze 07
 • LD

  Losonczi Dóra

  8 000 Ft-tal támogatja Mosolyművek csapatát

  Encsikével közösen :)

Versenyek (1)

27. Spar Budapest Maraton
214 400 HUF

Támogatóim (5)

KK
FR
LD
DLG
LD