Corvinus MBA

Luda Szilvia

27. Spar Budapest Maraton / Maraton váltó

Az évek során sokunkban szintetizálódnak érzések és gondolatok, amelyek olyan irányba terelnek bennünket, hogy önös érdekeinket félretéve próbálunk társainkért, a közösségért cselekedni, olykor-olykor számunkra ismeretlen embereknek segíteni.

Jelen esetben segítségünk gyermekek gyógyulásáról, élményterápiás táboroztatásáról szól. Szerintem nincs annál csodálatosabb érzés, amikor önzetlenül segíthetünk másokon. Szerencsésnek érzem magam, mert már nagyon sokszor érezhettem ezt a láthatatlan szálon „futó” szeretetet és szívből ajánlani tudom másoknak, hogy próbálják ki 😉 Ha nem is most, talán egy más alkalommal, de mindenképpen kívánom mindenkinek, hogy egyre többször élje át élete során azt az érzést, amikor a segítő szándék egy gyógyulni vágyó gyermek mosolyával találkozik és örömünkben egy keserédes könnycsepp kicsordul a szemünkből.

A Bátor Tábor Alapítvány évente 700 gyermeknek biztosít sikerélményekben és megerősítésben gazdag vidám programokat – olyan kalandokat, amiktől a gyerekek új erőre kapnak, erősödik az önbizalmuk és a gyógyulásukba vetett hitük. Márpedig a gyógyszerek mellett ezekre is nagyon nagy szükség van a felépüléshez. Ahogy egy táborozó mondta: „Az orvosok az életemet, a Bátor Táborosok az életkedvemet adták vissza.”

2012. október 7-én én is ezekért az élményekért állok majd rajthoz a 27. Spar Budapest Maratonon. Kérlek, állj mellém Te is, fogadd örökbe egy kilométeremet egy-két ezer forint felajánlásával. Veled együtt messzebb jutunk 😉

Támogatásodért (még ha azt gondolatban is teszed) a gyermekek nevében hálás köszönettel ölellek!

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Csapat eddig gyűjtött: 72 500 HUF

Hírfolyam szűrése:

  • aug 30
  • XY

    XY

    5 000 Ft-tal támogatja Corvinus MBA csapatát

Versenyek (1)

27. Spar Budapest Maraton
72 500 HUF

Támogatóim (1)

XY